maanantai 15. marraskuuta 2010

Okko kirjoittaa pukille


Hyvä pukki, olen ollut tosi kilttinä. Jouluksi toivoisin jotain kivaa ja kestävää Briolta. Tuo hakka tai palikkalaatikko näissä tyylikkäissä väreissä voisi olla kiva.

En halua montaa lelua, sillä en tarvitse kotia täyteen tavaraa. Mutta yksi laadukas lelu olisi kiva. Jos nuo ovat loppuneet pajaltasi, tykkään myös Brion pinottavista leluista tai puupalikkaseteistä. Vaikka eipä niillä lahjoilla niin väliä; olen viikonloppuna ollut ihan innoissani kun äiti laittoi popcornin siemeniä muoviseen, kierrekantiseen hillopurkkiin. Sitä on ollut hauska ihmetellä; se kun rumisee jännästi heiluttaessa.

Kuvat: Brio

10 kommenttia:

 1. Tota hakkaa toivoessa kannattaa miettiä jaksaako itse tahi naapurit kuunnella sitä hakkaamista ;D. Tai voihan siihen toiveeseen liittää lisäksi korvatulpat.

  VastaaPoista
 2. Hahahaa, totta! Mutta hei, viime viikolla Okko sai soitinsetin:D

  VastaaPoista
 3. Tuollainen Hakka olisi meilläkin toiveissa. Esikoinen sai halppis hakan 1v synttärilahjaksi, mutta se meni pian rikki. Toivottavasti tuo olisi kestävämpi.

  VastaaPoista
 4. Joo se vaikuttaa kyllä aika hauskalta lelulta! En löytänyt Brion sivulta tuota muissa väreissä. Muistelen nähneeni sitä myös tuon laatikon väreissä ja jopa valko-vihreänäkin.

  VastaaPoista
 5. Hei Okko, minä voin kertoa joulupukille toiveesi. Hän liikkuu useinkin täällä päin. Terveisin pukin muori

  ps. mitä sinun äiti ja isi kovasti haluaisivat

  VastaaPoista
 6. :)

  Äiti ja isi ovat tyytyväisiä ihan näihin vanhoihin leluihinsa:)

  VastaaPoista
 7. Ei kun kyllä äiti ja isi keksivät: talouspaperia, pyykinpesuainetta, vaikka kaivokieloja tai roskapussirulla. Ne olisivat kivoja:)

  VastaaPoista
 8. Noin monta lahjaako he haluavat....

  VastaaPoista
 9. Hih, ei kun ne oli tai, ei ja:) Yksi riittää, suosikkini noista on talouspaperi:D Tai olisiko sittenkin pesuaine.

  VastaaPoista
 10. Hei Okko, tänään aivan sattumalta näimme joulupukkia ja hän kertoi jo tehneensä tuon hakku-vekottimen sinulle. Mutta tuota palikkalaatikkoa hän ei enää jaksa tehdä, viimeinen pukin tekemä laatikko oli jo luvattu Miinalle, sille sinun serkulle.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!