torstai 11. marraskuuta 2010

No huh!

Postiluukusta tipahti eilen mainoskuvasto ja en meinannut uskoa silmiäni, mitä kaiken joulutarjonnan seassa oli: omia kuntoiluvälineitä lapsille. Valikoimissa on kuntopyörä ja painonnostopenkki 4-8-vuotiaille, molemmat vajaat 70€. En sitten tiedä, onko näiden idea olla leluja - niitä tosin mainostetaan samalla sivulla aikuisten kuntoiluvälineiden kanssa ja onko näiden idea se, että lapset haluavat matkia aikuisten käyttäytymistä (vrt. kotileikit).

Kuntopyörä muuten mittaa muun muassa kalorinkulutuksen ja painonnostopenkin päällä voi tehdä vatsalihasliikkeitä. No se onkin tarpeen, jos lapset vaikka syövät liikaa suklaatia joulun aikaan. Ei hyvänen aika sentään! Kaikenlaista. Huh.

14 kommenttia:

 1. EI HERRANEN AIKA!EIII. Ei vielä, ei niin nuorille.

  VastaaPoista
 2. Apua! Saako lapset olla lapsia enää ollenkaan?!

  VastaaPoista
 3. Sitä voisi kysyä niiltä, jotka keksivät myydä tai valmistaa tuollaisia! En kyllä tajua ollenkaan ja toivon, ettei kukaan mene niitä oikeasti ostamaan!

  VastaaPoista
 4. Meille on kanssa muutamaan otteeseen tupsahtanut noita mainoksia, jossa on ollut näitä kyseisiä kuntolaitteita lapsille, olen ollut aika kauhuissani. Ei mene minun jakeluun, miksi ihmeessä tuollaisia on pitänyt valmistaa ja ostaako tosiaan joku tuollaisen omalle lapselleen?

  VastaaPoista
 5. Joo en tiedä kans, olisiko sitten kaikki jo keksitty ja uusia rahantekovälineitä täytyy keksiä. Ja sitten sellaiset kestävät ja kivannäköiset lelut puuttuvat kokonaan! Perustarjonta on niin älyttömän muovivoittoista!

  VastaaPoista
 6. Aikamoinen juttu. Tosiaan täytyy toivoa ettei noita kukaan osta! Järkyttävää!

  VastaaPoista
 7. Tai jos joku toope ostaa, ettei opeta lapsiaan heti kalorinkulutuksen seurantaan!!

  VastaaPoista
 8. Ei voi olla totta!
  Onneksi meille ei ole kyseisiä mainoksia ilmestynyt tai olisin saanut jo hepulit.

  VastaaPoista
 9. Meillä 3-vuotias esikoinen tykkää jumppailla pikkuisella kahvakuulalla samalla kun äiti treenaa isommalla. Olen antanut heilutella sitä kaikessa rauhassa, kun hän on siitä itse kiinnostunut.

  Mutta noita mainitsemiasi kapineita en voi kuvitella kovin monen ipanoilleen hankkivan.

  VastaaPoista
 10. Niin, se on eri juttu, kun lapsi haluaa osallistua vanhempien kanssa samaan juttuun ja tekee siinä sivussa. Lähinnähän noissa kuntoilulaitteissa kauhistuttaa ajatus jostain kalorien laskemisesta ja sellaisesta aikuismaisesta touhusta.

  VastaaPoista
 11. Täh, ei ole totta! :O
  Ei ymmärrä, ei...


  (Jostain mutkan kautta löysin blogisi ja jumituin lukemaan.)

  VastaaPoista
 12. Jooh, kaikenlaista sitä löytyy kaupoista.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!