maanantai 29. marraskuuta 2010

Meillä ryömitään!

Okko oppi tänään ryömimään! Okolla oli monta viikkoa pyörimisvaihe päällä ja liike lähti aina muutenkin menemään sivulle, mutta tänään eteenpäin meneminen vihdoin hahmottui!

Houkuttimena ryömimisessä käytettiin Brion kilpa-autoa, mutta kun pikkumies alkoi paukuttamaan sillä parkettia, päätettiin avata yksi eilen hankituista joululahjoista; Brion pehmoauto. Heh, loput joululahjat yritetään säästää jouluun saakka.

Kuva: Brio

14 kommenttia:

 1. Jee! :)

  Hampaitakin kasvatetaan samalla ja se tuo hieman kitinää yleensä niin aurinkoisen ukkelin olemukseen. Mutta jospa ne hampaat kasvaisivat pian täyteen mittaansa! Aika nopsaan ne ovat kyllä kasvaneet jo noin puoleen mittaansa.

  VastaaPoista
 2. Hyvä hyvä!!! minäkin ostin tänään joululahjoja... yöpuku pyörii jo koneessa, että sen saa pian päälle ja salama-auto-saippuapullo on pojan unikaverina. se niistä joululahjoista :D

  VastaaPoista
 3. Hih, niinhän niille lahjoille näyttäisi käyvän:D Nyt pitää loput laittaa nopeasti pakettiin, ettei muutkin ajaudu olkkarin lattialle:D

  VastaaPoista
 4. Huomenna Okko valloittaa maailman:)

  VastaaPoista
 5. Hyvä Okkoooo!!! Tästä tahti vaan kiihtyy ja kohta äidillä saa olla silmät selässäkin :)

  VastaaPoista
 6. Hihhii, voin kuvitella, että vauhti löytyy ihan just! Kohta pitää vähän katsoa noita kulkureittejä, että on turvallista mennä.

  VastaaPoista
 7. Onnea Okolle uudesta taidosta!

  Meilläkin opittiin vasta äskettäin ryömimään eteenpäin, pitkään mentiin pakittamalla, mutta vihdoin ja viimein Tomi ymmärsi että miten päästään myös eteenpäin :)

  VastaaPoista
 8. Okko kiittää! :) Tosin tänä aamuna näytti siltä, että hän väsyksissään unohti osaavansa liikkua eteenpäin. Okko oli leikkimatolla, eikä yltänyt leluihin ja alkoi kitisemään. Mutta nyt onkin jo ekojen päikkäreiden aika, joten menkööt se väsymyksen piikkiin:) Okko saa esitellä taitojaan päikkäreiden ja lounaan jälkeen.

  VastaaPoista
 9. hih. tultiin siskon kanssa porvoosta ja hän oli ostanut pojalleen (1v 4kk) joululahjaksi krokotiili pehmon. mauno oli juuri ennen tuloamme ollut osallisena mopo-onnettomuudessa. plaston mopo ei ollut häntä totellut ja mane oli vetänyt keulan yli turvalleen, leuassa pikku vekki. sisko kaivoi samantien kassista pehmon. "oi voi, nyt sun pitää kyllä saada tää, kun suhun on sattunut!" :D äitin kanssa oltiin vähän, että what! mutta eihän noi kirput mistään mitään tajua. :)

  niin ja onnittelut herra ryömijälle!

  VastaaPoista
 10. Voi ei, Mauno-parka. Mopot on vaarallisia! :'/ Ja Okko-herra kiittää onnitteluista:)

  VastaaPoista
 11. Mainittakoon muuten, että ainakin eilen vanha muovinen hillopurkki oli Okon mielestä mielenkiintoisempi kuin tuo Brion keltainen auto:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!