perjantai 26. marraskuuta 2010

Kylässä

Kävimme tänään Okon kanssa kylässä. Saavuimme paikalle tapojemme vastaisesti tunnin myöhässä. Sitten oksennettiin olohuoneen valkoiselle matolle, jonka jälkeen metelöitiin ja nukahdettiin äidin syliin. Siis ihan normikeikka.

Tänään on muuten ollut tosi kylmä ulkona - tai ainakin tuntuu siltä kun on tuullutkin jonkin verran. Silmistä vain valui vesi kun työnsin vaunuja kylään mennessä, mutta vastaantuleva nuoriso taisi olla jotain lämminveristä laatua - heidän kun passasi viilettää takki auki, eikä kaulaliinasta tai käsineistä ollut tietoakaan.

PS: Myöhästyimme kylästä, sillä Okko nukkui niin makeasti päiväuniaan, enkä raaskinut herättää häntä. Sen jälkeen meillä oli vielä lounastauko, jota väritti äidin ja lapsen taistelu lusikasta. Heh. Ilmeisesti ruoka ei ollut kovin mieluista tai nälkä ei ollut kovin kova kun lusikan pureskeleminen oli hauskempaa. Okolla on kyllä jo melkoiset voimat käsissään - sitä lusikkaa sai yrittää ottaa pois ihan tosissaan.

3 kommenttia:

 1. Kiva et kalenteri tuli perille :) Kiitoksena korteista.
  Anna Okolle omaan kouraan toinen lusikka/joku helposti pestävä lelu. Syöminen sujuvampaa kun vanhempi voi mättää ruokaa ihan huomaamatta :D Toimi ainakin meillä. Mukavaa vkonloppua teille :)

  VastaaPoista
 2. Ihana :D Vai että "normikeikka" :D

  Mainioita ootte!

  VastaaPoista
 3. Hih, sellaista se on:D Tai no ei yleensä, jos totta puhutaan. Okkoa vähän väsytti:)

  RL: kokeilin äsken iltapalan kanssa niin, että annoin Okon järsiä sitä lusikkaa niin kauan kuin halusi. Muutama minuutti siinä meni ja sitten jatkettiin syömistä. Mietin päivällä, jos ottaisi toisen lusikan ruokailukäyttöön ja antaisi sen toisen Okon järsittäväksi, mutta ei sinne suuhun olisi mahtunut:D Sitterissä oli lelukaari paikoillaan äsken syötettäessä ja Okko yritti toistuvasti syödä sitä:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!