sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kaamea kaaos


Äidillä on hieman ristiriitainen tunnelma tuosta yhdestä Okon huoneen seinästä. Se on niin kirkkaanpunainen, etten tohtinut edes laittaa värejä kuvaan. Olin pari viikkoa sitä mieltä, että se saakin jäädä punaiseksi - että huoneen värit olisivatkin punainen, valkoinen, musta ja keltainen. Mutta nyt se väri taas hyppii silmille. Mainittakoon, että punainen seinä on monta vuotta vanha ja se on pitänyt maalata Okkoa varten uuteen uskoon, mutta värin päättäminen on ollut vaikeaa, eikä sitä nyt toisaalta olla niin aktiivisesti mietittykään. Entäs jos sen maalaisikin takaisin tavallisen valkoiseksi vai olisiko joku muu väri parempi? Toisaalta, kun muu huone on valkoinen, raikastuu tuo punainenkin. Mutta, mutta...

Okon huone ei siis edelleenkään ole valmis. Sängyn laidassa on kiinni tuon isin yllärinä ostaman soivan mobilen runko, mutta itse mobile piti ottaa pois kun Okko alkoi runnomaan sitä niin voimalla; siinä sai Mamas&Papas -nallet kyytiä ja nyt itse asiassa koko mobile pitäisi vain irroittaa sängystä. Laitoin sitten mobilen varren varaan nuo Okon Barbababa-valot ja jotta asetelma olisi mahdollisimman mauton, lisäsin vielä sydänvalot. Huoh. Myönnän, onhan tuo melkoinen sekametelisoppa. Huoneen kehitys siis jatkuu.

PS: Nuo hyllyt olivat tosi hyvä ostos! Suosittelen. Niin ja tuo sänky on myös ollut hirveän hyvä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta! Ja tiedätkö, kun kaiken saa lopulta valmiiksi lapsi onkin kasvanut ja sitten kaikki menee taas uusiksi...nooh, ehkei ihan kaikki!
    Toisaalta sisustaminenhan on hauskaa, mutta tuo lasten kasvaminen tuo omat haasteensa. Ja jos lapsiluku kasvaa, niin se on sitten ihan oma juttunsa:). Voi mennä huonejärjestyskin uusiksi.
    t maarit, joka on katsellut tänään kai liikaa sisustusohjelmia:)

    VastaaPoista
  2. Hih:) No joo, onhan siinä haasteensa. Kaiken lisäksi meidän tapauksessa tuo huone on ihan pikkuinen, joten ei siinä ole hirveästi varaa tehdä mitään kummoisia suunnitelmia. Mutta jos nyt saisi kaiken turhan tavaran sieltä pois ja värit kohdilleen! Se olisi jo ihan hyvä:) Niin ja jotain kivaa taulua seinälle.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!