keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Helppo suklaatorttu


Tämä suklaatorttu on helpoin leivonnainen ikinä, eikä siihen tarvita kovin kummoisia aineksiakaan. Kaiken lisäksi sitä voi muunnella lisäämällä taikinan joukkoon vaikka suklaapaloja tai pähkinöitä.

Helppo suklaatorttu
2 dl sokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
4 rkl tummaa kaakaojauhoa
100g (=1 dl) pullomargariinia
2 munaa

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita pullomargariini ja munat keskenään ja yhdistä kaikki aineet taikinaksi. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista noin 15-20 minuuttia 200 asteessa. Kakku on valmiina hieman mutaisan näköinen.

Itse olen käyttänyt tuon tekemiseen pitkulaista Teema-vatia, mutta siinä astiassa kakusta tulee melko ohut ja se kypsenee nopeasti, jolloin vaarana on se, että kakku kuivahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!