perjantai 19. marraskuuta 2010

Hauska lapsi

Okko on alkanut pitämään uudenlaista ääntä. Nyt pörinän ja juttelun rinnalle on tullut ponnekas ä-tä-tä-tä -ääntely. Se kaakatus kuulostaa hauskalle kun toinen ääntelee niin innokkaasti.

Okko on myös alkanut tiputtelemaan tavaroita. Tätä on jatkunut ehkä parisen viikkoa enenevässä määrin ja nyt lelut eivät pysyy pöydällä enää ollenkaan. Ehkä hetkeksi voi pysähtyä narskuttamaan kirahvin jalkaa, jos hampaita oikein kutittaa, mutta muuten on keskityttävä tavaroiden tiputteluun. Ja äiti sitten nostelee. Parempi nostella, sillä jos pöydässä ei ole liinaa, alkaa Okko seuraavaksi syömään pöydän reunaa. Mistä muistuikin mieleeni, että täytyy laittaa muoviliina takaisin - otin sen välillä pois kun kävi vieraita.

PS: Näin neljänsadan tekstin jälkeen päätin alkaa lisäämään tunnisteita kirjoituksiini. Käyn nyt korjaamassa ne vanhoihinkin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Heh. Vaikka aikamoinen homma ne on nyt näin jälkikäteen laittaa. Saattaa siis mennä tovi.

4 kommenttia:

 1. Äänet ovat ihania! Meillä on nyt kuulosteltu ekoja sanoja. Sormiruokailussa `nam, nam, nam`, äidin puhelinta tavoitellessa ànnananna` ja pyllyä pestessä `kakkekakke`:) Minä vielä odotan sitä parasta, eli äiti-sanaa!
  Muistan, että isoveikkojen ekat sanat oli juuri anna ja äiti. Niilläpä sitä jo pärjääkin...
  Ihania tauluja sulla myös!
  t maarit

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maarit!

  Minähän olen "kuullut" sen äiti-sanan jo monta kuukautta:D Mies tosin ei tajunnut, miten kaikki ääneet voi kuulostaa äidiltä:D On se kyllä varmasti hauskaa kun lapsi alkaa tuottamaan ensimmäisiä sanojaan! Vaikka niinpä se on hauska seurata ihan mitä vain lapsen kehitykseen liittyvää!

  VastaaPoista
 3. Samaa täällä: pudotteluleikki jatkuu vaan ja se on pikkumiehestä niiin hauskaa. Itse saa selkäjumppaa. Nyt uutena on tullut tavaroiden heittely..hui hai olan yli lentää ja kauas!

  VastaaPoista
 4. Hihhii, on se mukava kun lapsella on hauskaa:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!