perjantai 29. lokakuuta 2010

Valoa ja säilyttimiä

Okon tuleva huone toimii myös tietokoneen kotipaikkana, eikä konetta tulla siirtämään pois, sillä meillä ei ole sille muutakaan tilaa. Kone on onneksi kaunis ja vähän tilaa vievä, mutta tarvitsee kuitenkin oman pöytänsä.

Pöydän ongelma on tällä hetkellä sille kasaantuvat paperit ja pikkutavarat. Jotta huoneesta saa viihtyisän, tulee kaikki irtotavara laittaa piiloon ja sen lisäksi myös pieniltä käsiltä suojaan, sillä ei mene kauaakaan kun pikkuinen jo kurottelee pöydälle.

Huone tarvitsee myös jonkin pienemmän valon kattovalaisimen lisäksi. Minua viehättäisi tuollainen klassinen työpöydän valaisin, mutta onko sen valo liiankin kirkas. Lisäksi ainakin entisaikojen vastaavat valaisimet kuumenivat tuosta kuupasta. Ja ehkä jalan pitäisi olla pöytään ruuvattavaa mallia, niin pikkuinen ei sitä ihan heti vetäisi alas.

Olemme parhaillaan työstämässä huonetta. Olen ihan innoissani asiasta, sillä koti ei ole kokenut muutoksia viime aikoina. Kirjakaapin ja Okon sängyn päittäin vaihtamisesta se alkoi ja pian pikku-ukkelin huone alkaa näyttämään jo paljon kivemmalta, sellaiselta lapselle sopivalta omalta sopelta.

Valaisimen kuva: Finnish Design Shop
Säilyttimet: Ikea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!