lauantai 9. lokakuuta 2010

Uimamaisteri ja vesipeto

Ensimmäinen vauvauintikerta sujui tänään upeasti! Okkohan on ihan vesipeto, mitä kyllä vähän ounasteltiinkin vannakokemusten perusteella. Tällä kertaa olimme altaassa vain 20 minuuttia, mutta seuraavalla kerralla ollaan jo täysi aika. Okko alkoi polskimaan jaloillaan melkein heti altaaseen päästyään; vain alussa oli muutaman hetken verran ihmettelyä, että minne sitä ollaan tultu.

Pukuhuoneessakin sujui hyvin - ryhmäpukkarit tosin ovat todella pieniä, mutta tänään meillä kävi onni ja mahduimme hyvin, sillä porukkaa pukkareissa oli vain vähän samanaikaisesti kun emme olleet täyttä aikaa. Ensi kerralla sitten tiedämme, kuinka paljon aikaisemmin hallille kannattaa mennä (ei paljon) ja missä järjestyksessä teemme asiat. Siitä se käytännönpuolikin lähtee sujumaan.

PS: Oltiin koko porukka ihan väsyneitä tuon pienen uimarupeaman jälkeen. Kaikille maistui ruoka kotona ja Okko ehti nukahtaa jo autoon kotimatkalla. Me vanhemmat toivottiin kovasti yhteisiä päikkäreitä, mutta pikkumies sai virtansa takaisin ja nyt on taas täysi vauhti päällä.

2 kommenttia:

  1. Mahtava kuulla, että uinti sujui mainiosti! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain, mahtavaa, että odotukset täyttyivät!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!