keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Rymsteerausta


Tilasimme keväällä tuon kirjakaapin sillä ajatuksella, että se siirretään jossain vaiheessa makkariin ja Okon sänky menee hänelle varattuun huoneeseen. Okon isovanhemmat ovat tulossa kylään viikonlopuksi ja sen innoittamana päätimme jo kokeilla tuota järjestelyä. Menemme sitten itse Okon kanssa Okon huoneeseen ja Okko voi kokeilla omassa huoneessa ja sängyssään nukkumista kun vanhemmat ovat kuitenkin lähellä.

Tähän saakka meillä on nukuttu perhepedissä paria ajanjaksoa lukuunottamatta ja olemme tykänneet siitä, mutta nyt taitaa olla korkea aika alkaa totuttamaan Okkoa omaan sänkyynsä, mikäli meinaa. Okkohan kyllä nukkuisi omassa sängyssään - äiti ja isi sen sijaan ovat itse halunneet Okon viereensä. On se vaan niin kiva herätä aamulla toisen suloinen nassu edessään. (Toim. huom. isihän lähtee arkisin niin aikaisin töihin, ettei hänen suloista nassuaan näy kun meidän muiden heräämisaika koittaa)

Okon huoneen järjestelyt ovat vielä pahasti kesken. Kaikenlaista ylimääräistä tavaraa pitäisi kierrättää ennen kuin huonetta voi lapsen huoneeksi kutsua. Mutta meillä on nyt hyvä alku asiaan. Ja Okko harjoittelee omassa huoneessaan nukkumista ainakin nyt päivisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!