torstai 7. lokakuuta 2010

Pyörä


Keväällä passaa lähteä ajelemaan Okko kyydissä, sillä hankin tänään pyörän! Isi noista pyöräjutuista tietää enemmän ja katseli niitä minulle - omaksi osakseni jäi tänään vain koeajot. Hieman kirpaisi tuo pyörän hinta, mutta sitten hoksasin: en ole ostanut itselleni palkintoa Okon synnyttämisestä ja raskausajasta! Kyllähän niistä yhden pyörän ansaitsee. Heh. Sitäpaitsi, keväällä tuskin raaskin enää ostella mitään, kun hoitovapaa koittaa, joten nyt oli ihan hyvä aika ostaa. Minullahan ei ole ollut pyörää moneen vuoteen kun jätin sen aikoinani lapsuudenkotiini, josta lahjoitin sen eteenpäin.

Tuosta itsensä palkitsemisesta sen verran, että olen harrastanut sitä jo monta vuotta, sillä kukapa sitä palkitsisi, ellei itse itseään. Gradun valmistumisesta se alkoi ja on jatkunut sen jälkeen muun muassa ainakin kerran vuodessa hyvästä työrupeamasta palkitsemisella. Pyörä on kyllä suurin palkinto, mitä olen hankkinut; yleensä ne ovat olleet laukkuja tai jotain sellaista.

7 kommenttia:

 1. Mä sain 30-vuotislahjaksi mieheltä mustan Jopon, on ihana! =)

  Mäkin välillä palkitsen itseäni, mutta ne on yleensä melko pieniä juttuja. Rentoutumista kun pitäisi siivoja yms.

  VastaaPoista
 2. Huippuhieno pyörä :) Minkä merkkinen se on??

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ja en minäkään yleensä näin isoja palkintoja osta. Tämä oli tarpeen kun en sitten ensi keväänä pysyisi isin ja Okon perässä, kun he menevät pyörällä. Nyt voin sitten itsekin ottaa Okon kyytiin. Pyörä on ainakin pyöräilypiireissä tunnetun Specialized-merkin malli Ariel. Siinä on nyt äidille pyörää vuosiksi eteenpäin.

  VastaaPoista
 4. Suosittelen hankintoja tosiaan ennen hoitovapaata, ei niillä rahoilla rikastumaan pääse :D

  VastaaPoista
 5. Hieno pyörä! Pitäähän sitä itseään palkita kun eipä sitä kukaan muukaan palkitse ellei ole jotain niinkin tähdellistä kuin syntymäpäivä :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos:) Ja joo, meinaan säästää rahaa ennen hoitovapaata. Aika hienostihan tuo säästäminen sujuukin - heti tuollainen iso ostos:D No, mutta olen tarvinnut pyörää ja varsinkin kun Okkokin saa ensi keväänä istua kyydissä! Oikein odotan innolla!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!