torstai 14. lokakuuta 2010

Pussinhimoinen ihminen

Minulla on kummallinen himo hienoihin ostoskasseihin - tässä on esillä vain osa, tosin suurin osa, kokoelmastani. Osa noista on jo lähemmäksi kymmenen vuotta vanhoja, enkä raaski heittää niitä pois. Ja toisaalta, miksipä heittäisin, sillä ostoskassit ovat pakkausten ohella hienoa käyttötaidetta.

Mutta päätin nyt kuitenkin, että osa joutuu lähtemään paperinkeräyskassiksi, kun ei nuo kaikki säästetyt ihan eliittiä ole ja osa joutuu muihin tehtäviin. Aiemmassa kodissamme oli seinällä koukkuja, joihin noita kasseja pystyi ripustamaan säilyttimiksi. Tässä kodissa ei ole, enkä kyllä taida laittaakaan. Mutta jotenkin noita voisi laittaa esille, sillä ei niistä kauheasti ole iloa matkalaukussa säilytettyinä.

PS: Ärsyttävää, kuinka tuo työkalu aina leikkaa hieman isojen kuvien oikeaa reunaa.

16 kommenttia:

 1. Pakkaa synttäri-ja joululahjat noihin kasseihin? Ei kai se haittaa jos pussissa lukee Chanel ja sisällä on sukat? Chanelin sukat :D Meillä pakataan tänäkin vuonna joululahjat paperikasseihin kera muovipussista tehtyjen ruusukkeiden kanssa. Osa kasseista on Tyllerön huoneessa 'koristeena' ts. pitävät sisällään muutamia vauva-aikaisia leluja jne.

  VastaaPoista
 2. No yksivärisiä olenkin uusiokäyttänyt lahjoissa. Olen sitten koristellut itse. Noissa hienoimmissa pusseissa on se, etten raaski niitä antaa pois:D Joten pare käyttää ne juuri säilyttiminä yms. Mutta tosiaan, noista tavanomaisemmat joutuvat nyt kiertoon. Ja mullahan on noita iittalan kasseja jo ollutkin kierrätyskasseina; yhteen kerätään pahvit ja toiseen lasit&metallit.

  VastaaPoista
 3. Onneksi nuo menevät tosi pieneen tilaan:D

  VastaaPoista
 4. Mä en jotenkin osaa ollenkaan käyttää lahjakasseja - varastossa on kivoja paperikasseja mutta siellä ne vaan vie tilaa. Pitänee koettaa tänä jouluna saada ne kiertoon.

  VastaaPoista
 5. Minäkin paketoin mielummin paperiin. Nuohan nyt ei sellaisia ostettuja lahjakasseja olekaan, enkä niitä suosi kun ne maksavat minun mielestä vähän liikaa käyttöikäänsä nähden. Paperiin kääritty ja itse koristeltu lahja on kivempi.

  VastaaPoista
 6. Minäkin keräilen kasseja :) - laitan ne uusiokäyttöön antamalla niissä jollekin jotakin. Esim joululahjoja, synttärilahjoja, tuliaisia, milloin mitäkin ;)

  VastaaPoista
 7. Minä tuossa juuri paskartelin yhteen yksiväriseen pussiin vähän kukkia ja muuta. Noiden kassien kerääminenhän on ihan ekoteko:D

  VastaaPoista
 8. Mulla on ihan tajuton kasa hienoja pusseja. Kerään hienoja pusseja. Ei tosin ole minkään Chanelien tms, ihan normaaleja vain :3 Sellaisia mitkä näyttää hienolta omaan silmään!

  VastaaPoista
 9. Tuo Chanel on optikolta - en minä Chanelilla ole koskaan käynyt:D Eikä sillä merkillä väliä - millä vain tavallisellakin liikkeellä voi olla hienoja.

  VastaaPoista
 10. Sama vika mutta kierrätän niitä ahkerasti.

  VastaaPoista
 11. Jeah, alan samaan, mutta ne helmet jätän omiin tarkoituksiini:)

  VastaaPoista
 12. Onhan noita. Sillä aloinkin käymään noita läpi, jos jotain voisi vaikka kierrättää. Kun nuo säilytystilat ovat muutenkin rajalliset ja esimerkiksi Okon pienenksi jääneitä vaatteita tulee koko ajan lisää säilytykseen. Olen taas tehnyt kaappien inventaariota.

  VastaaPoista
 13. Mahtava kokoelma! Omiinkin kaappeihin on kerääntynyt kassia jos minkälaista. Minulla ne ei vaan ole säilyneet noin siistinä, ovat aivan rutussa. Ei niistä kuitenkaan raaski luopua!

  VastaaPoista
 14. No ne tietty on siistejä kun en ole käyttänyt niitä sen vanhan asuntomme jälkeen, missä ne roikkuivat seinällä vuoron perään. Mutta eihän noista ole mitään iloa, jos ne vaan ovat jossain vaatehuoneen perukoilla, joten otetaan ne nyt johonkin käyttöön. On tuota tilaa vievää tavaraa jo muutenkin ja olisi ihan kiva, jos kaikki tavara olisi jotenkin tai edes joskus käytössä:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!