lauantai 9. lokakuuta 2010

Okon puuhat

Älkää välittäkö takana näkyvästä sotkusta. Äiti ei siivonnut kuvaa varten.
Okko on jo jokusen viikon ajan harjoitellut kovasti ryömimistä. Kunnolla eteenpäin ei ihan vielä mennä, mutta pyöriminen ja pakitus onnistuvat. Paras paikka harjoitteluun on paljas lattia ja sukat kannattaa riisua, jotta ote pitäisi paremmin.

Okon uusin hassuttelujuttu tapahtuu hoitopisteellä. Hoitoalustan vieressä on vaippoja kangaskorissa ja Okon mielestä on ihan älyttömän hauskaa vetäistä korista vaippa tai kolme ja heitellä niitä ympäriinsä. Lopulta joku vaipoista päätyy suuhunkin asti. Se näyttää niin hassulta, että näylle voi vain nauraa.

Olemme yrittäneet keksiä Okolle kaikenlaisia liikuntaleikkejä noiden ryömimisharjoitusten lisäksi. Okko kikattaa kovasti, kun häntä nostelee eri tavoilla ja tekee sellaisia lähennä-loitonna -leikkejä. Kikatuksen saa varsinkin silloin, kun sanoo jotain hassua Okkoa lähelle tuodessa. Isi uskaltaa roikottaa Okkoa pää alaspäin, mutta äiti tuntee kätensä niin lyhyiksi, ettei Okkoa saa roikotettua kunnolla, joten jätetään ne jutut miesten välisiksi puuhiksi.

Okko nukkuu edelleen hyvin vaunulenkeillä. Olisiko tuolla raikkaalla syyssäällä sitten jotain tekemistä sen kanssa. Okko nukahtaa oikeastaan heti, kun vaunuihin laittaa. Tai jos ei nukahda, ei hän myöskään protestoi vaunuissa, vaan saattaa laulaa itsensä uneen. Ihana ero siihen, mitä kesällä oli - siinä kuumuudessa kun ei vaunuissa ollut varmastikaan mukava olla.

PS: Tein Okolle ensimmäisen "soittimen". Tosin voi olla, että äiti soittaa sitä enemmän, sillä se on aika iso pieneen käteen. Laitoin popcornin siemeniä lasiseen maustepurkkiin. Huomenna meillä pidetään kunnon superjamit!

4 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee! Enempi vaan lattiapuuhaa niin se oman vartalon rajat tulee Okolle tutuksi ja vartalon hallinta paranee :D Vaikka mielestäni syli on edelleen pienen paras paikka niin itsekin tuli elettyä monta kk lattiatasolla tyttösen kanssa..me laitettiin aina välillä lempparileluja ympyräksi tyllerön ympärille ja neiti teki tosissaan töitä, että pääsi lähemmäs. Kärsivällisesti se matka lopulta taittui. Toisaalta myös koira kiinnosti niin paljon et oli ihan pakko liikkua ;) Yks lemppari oli myös mun ohkasen polvisukan sisälle laitettu leivinpaperi. Rapisi mukavasti :D ihan niksipirkka-juttuja?!

  VastaaPoista
 2. Hei mahtavaa, käy laittamassa tuo sinne nikseihin! Pirkan sivulla on valmis lomake, jolla syöttää. Ja minä voisin lainata tuota niksiäsi:)

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni ♥ Ilme valppaana ja eteenpäin! Siitä se lähtee :)

  VastaaPoista
 4. Tänään meidän ihana pikkuinen kääntyi ensimmäisee kerran masulta takaisin selälleen!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!