keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Minimuotoista askarteluaAskartelin pari korttia ihan tarpeeseen. Olen viime aikoina hyödyntänyt hankkimiani kuvioleikkureita, varsinkin sitä kukan mallista, mutta niistä korteista en ole ottanut yhtään kuvaa. Kuvioleikkureilla on kyllä todella helppo saada kivaa jälkeä.

Innostuin äskettäin origameista ja Naku antoi minulle linkin ohjesivustolle. Itse asiassa huomasinkin juuri, että Naku oli tehnyt postauksen aiheesta.

7 kommenttia:

 1. Todella kiva paitakortti.

  Varastetaanpas idea törkeästi. Tuostahan saa kehiteltyä kauniit isänpäiväkortit :)

  VastaaPoista
 2. Siitä vaan! :) Siellä Nakun antamassa linkissä on vaikka mitä origamivaatteiden ohjeita! Itse meinasin kokeilla taulujen tekemistä niistä.

  VastaaPoista
 3. Mihinköhän mä sijoittaisin nyt kaikki taulut mitä oon noista origameista kuolannut?!

  Mä en osaa tosin niitä tehdä, pitää valjastaa mies tekemään.

  Ehkä mä odotan, että päästään joskus täältä muuttamaan isompaan asuntoon.

  VastaaPoista
 4. Jooh, ideoita on enemmän kuin seinätilaa. Tai no olishan noita seiniä, mutta ei se nyt niin kamalan hyvälle näyttäisi, jos kaikki seinät olisi täynnä:D

  VastaaPoista
 5. Siellä origamisivustolla on muuten osasta ohjeista videot! Ja sen voi stopata! Ihan mahtavaa ja helppoa!

  VastaaPoista
 6. Hienoja kortteja! Mä ostin kesällä lapsille suunnatun origamikirjan, mutta enpä ole vielä ehtinyt sitä testaamaan. Eero kyllä nakitti Nanan tekemään jos jonkinmoisia hahmoja :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Siellä Nakun vinkkaamalla origamisivustolla oli tosi helpot ohjeet. Osalle ohjeista oli jopa animoitu ohjeistus.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!