tiistai 26. lokakuuta 2010

Mahtiniksi

Niksi-Pirkassa oli aivan mahtava vinkki, jota itse kokeilleena suosittelen kaikille vaippaikäisten vanhemmille: vaipparoskikseen kannattaa tiputtaa käytetty suodatinpussi kahvinporoineen; se imee hajut. Ja niin se myös tekee!

PS: Oma urani nikseilijänä ei ole edennyt; en ole saanut palautetta tehtailemistani nikseistä. Ehkä siellä on ruuhkaa tai sitten ne niksit vaan olivat huonoja.

9 kommenttia:

 1. Meillä käytetään kahvipurumetodia biojäteastiassa. Etenkin kesäaikaan. Vaikka sinne se menee joka tapauksessa, mutta hajottamalla siitä suodatinpussista tosiaankin lähtee parempi haju kuin heittämällä vaan sen muiden joukkoon. Suunnittelijalle kun käynyt pieni moka eikä roskiskaappiin mahdu bioska-astiaa kannella. Vaipat meillä tyhjennetään siitä jäykemmästä aina pönttöön ennenkuin kääritään kasaan. Tosin nykyään ehditään lähes aina potalle/pöntölle.
  Josko siel NiksiPirkkalassa on sen verran kiirusta ja niksejä tulee paljon? Ilmestyvät sitten viiveellä?

  VastaaPoista
 2. joo no meilläkin itse asiassa sinne roskikseen menee vain ne porot kun meillä on kestosuodatin käytössä. Kerää varmaan tosiaan paremmin hajuja kun on vapaana roskien seassa.

  Joo, luulenpa niin, että niitä niksejä putoaa sinne tosi paljon ja niillä on täysi työ tarkastaa niitä. Jospa niistä edes joku menisi läpi:)

  VastaaPoista
 3. Oho, kiitos vinkistä! Juuri tuskailinkin että vaipparoskis on täynnä, täytyykin heti kokeilla :) Aika ihana juttu jos toimii!

  VastaaPoista
 4. No joo! Kun ei täältä kerrostalostakaan viitsi (tai lapsen kanssa voikaan) ihan jokaista kakkavaippaa lähteä ulos viemään.

  VastaaPoista
 5. Tulin kuittaamaan, että ihanaa! Kiki, sä olet mun idoli, I SO LOVE YOU HONEY ♥ ♥ ♥ ♥

  Ilman sinua meillä olisi edelleen haiiiiiiseva vaipparoskis, mutta tadaa: nyt ei haise enää! Kiitos kun jaoit vinkin meidän kanssa! Mieskin ihan äimisteli vessassa, että miten niin muka imee hajut....ja ei muka haise. Mutta niin vaan ei haise, vaikka aikamoisia plöröjä tuo ukko vaippaan vääntää :D

  Oh, ihanaa ♥ Kiitos ♥

  VastaaPoista
 6. Hih, mahtavaa! :D Piristit päivää:)

  En ota crediittiä kuitenkaan itselleni siitä keksinnöstä, sillä sen oli joku muu laittanut sinne Pirkkaan.

  VastaaPoista
 7. Teepuuöljyä kannattaa kokeilla hajunpoistossa, voin sanoa että toimii, ainakin meillä vaikka poika on megakakkaaja ja ajoittain kakka haisee yber pahalta (pojalla synnynnäinen suolistosairaus) tippujo tiputtelen sekä roskikseen että kestovaippaämpäriin ja hajut talttuu todella hyvin! pullo on mös tosi riittoisa, se maksoin noin 10 euroa, mutta on ollut käytössä nyt 1.5v ja vielä on reilusti pullossa jäljellä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä! Kokeillaanpas!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!