keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Lahjakas


Okko on taas viime päivinä esitellyt musikaalista, sekä liikunnallista puoltaan. Hoitotasolle viedessä Okko aloittaa aivan hervottoman polkemisen ja laulun. Okon hoitoalustalaulut eivät vaan ole sitä hiljaista hyrinää, mitä vaunuissa pidetään, vaan ihan kunnon meteliä. Ja se jalkojen polkeminen, se on todella hassua ja äidin vatsa saa siitä osansa. Ukkeli itse asiassa taitaa vain innostua, jos jalat osuvat johonkin. Eilen Okko ja isi katsoivat maastopyörävideota tietsikalta ja sama innostunut laulanta alkoi myös sen aikana.

PS: Voi ei, eilinen hartioiden kiristyminen ei sitten riittänyt, vaan aloin alkuillasta olemaan myös tosi väsynyt. Sitten kipeytyi kurkku. Nokkakin vuotaa. Puuh. Piti perua tälle päivälle varattu kahvittelu kavereiden ja heidän vauvojensa kanssa.  Toivottavasti saan pidettyä Okon erossa mahdollisesta taudista. Ja toivottavasti tämä ei tästä pahene.

4 kommenttia:

 1. Toivoen ei flunssaa sinne kuitenkaan tule :)

  Okko on aivan ihana <3 (toistelen tätä varmaan kyllästymiseen asti)

  VastaaPoista
 2. Jooh, toivotaan! Olo ei ole nyt niin huono kuin aamulla.

  Okko on ihana:)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti flunssa ei iske päälle!

  VastaaPoista
 4. Toivotaan! Kummasti menee aaltoilemalla nämä tuntemukset; välillä kurkku oli jo ihan ok ja nyt se taas tuntuu kipeämmältä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!