keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Jeah beibi!

Mahtavaa, meidän vauvauintiura alkaa lauantaina! Meillehän tarjottiin paikkaa, tai kahtakin itse asiassa, jo aiemmin, mutta jätimme ne pois laskuista, kun ajat olivat niin kamalan varhaisia. Pääsimme nyt sellaiseen ryhmään, joka alkaa klo 12.15. Okon uikkari pääsee tositoimiin!

9 kommenttia:

 1. Ihanaa :)

  Sitten vain vedenkestävää kameraa hommaamaan ja mies kuvailemaan ;)

  VastaaPoista
 2. On sitä odotettukin! Ihan vähän jännittää sen ekan kerran alkumuodollisuudet - me kun ei olla uimahallissa ennen käyty ja pitäisi sitten saada Okko ja itseni pestyä ja uikkareihin. Mutta eiköhän se siitä, kun Okko on jo sen verran jämäkämpikin, että häntä on helpompi käsitellä. Me ei olla käyty tuossa uimahallissa ennen, kun ei mentykään meidän kotihalliin, mutta tuskin se on uimahallia kummempi.

  Serkkuni lupasi meille vedenkestävän kameran lainaan - pitääkin kysyä sitä jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
 3. Siis ei olla käyty vauvan kanssa uimahallissa:D Uiminen oli ennen Okon tuloa yksi meidän lempiharrastuksia.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se hyvin menee :) Ekat kerrat on sellaista harjottelua kaikille ja veteen tutustumista joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Riikka:) Jospa me osattais;D

  VastaaPoista
 6. Nythän olisi sitten hyvä sauma ostaa sen GoPro HD kamera, koska isikin sitä "tartteis" maastopyöräilyyn, jotta saisi kuvattua ajeluita talteen. Sillähän voi kuvata veden alla eli saataisiin kaksi kärpästä samalla iskulla. Oliko hyvä myyntipuhe eli laitanko tilaukseen ;)

  VastaaPoista
 7. ehehehhee. isi se aina keksii:D

  VastaaPoista
 8. Meidän vauvauintifirma toimittaa uintipaikalle turvakaukaloita (voi olla myös oma mukana), jossa voi kuljetella vauvaa suihku- ja pukutiloissa. Se helpottaa jonkunverran logistiikkaa. Lisäksi vauvaa voi vuorotella pukuhuoneiden välissä, niin että kummatkin saavat rauhassa pestyä ja puettua :)

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa kun tuovat niitä apuvälineitä! Me kun käytiin infossa tuossa meidän "omassa" hallissa, niin tämän toisen hallin käytännöistä ei ole tietoa, muta tänään pitäisi tulla postissa joku sen hallin infopaketti. Me mennään Folkhälsanin uimaryhmään... Ja mekin ajateltiin sitä, että molemmat sukkuloidaan siten, että saadaan kaikki puhtaaksi ja vaatteisiin:) Sen uimaan menonkinhan voi tehdä niin, kun isi vaikka pesee ja vetää uikkarit ensin ja minä laitan Okon valmiiksi ja käyn luovuttamassa isille hallin puolelle kuivaan ihoon vedetty uikkari päällä, jonka jälkeen vedän uikkarin pois ja peseydyn ja laitan uikkarin takaisin. Hih. Eiköhän se mene.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!