torstai 7. lokakuuta 2010

I-ha ä-lyttömän hyvä diili


Sain myytyä täysin käyttämättömän Brion hoitotason viidessä tunnissa, kun laitoin sen Huutonettiin. Mutta onpahan vaan todettava, että sinänsä huono diili: ostimme uuden tason noin 70 eurolla, säilytimme sitä kotonamme, jossa se oli ärsyttävästi tiellä ja möimme sen 50 eurolla. Noh, onneksi siitä sai edes sen verran - eikä me nyt enempää pyydettykään. Niin ja menihän se sitten tosi nopeasti, kun sen vihdoin laitoin myyntiin.

Niin sellainen juttu tuli vielä mieleen, että on se ihan totta, mitä tuleville vanhemmille tolkutetaan. Siis että kannattaa miettiä, mitä sitä oikeasti tarvitsee. Tuo taso oli onneksi meidän ainoa harhaostos ja senkin jos olisi nähnyt kaupassa (oli tilaustuote), olisi varmaan heti tajunnut, ettei se ole meille sopiva ratkaisu. Kaikesta oppii.

4 kommenttia:

 1. Nopeesti kyllä meni! =)

  Meillä ainoa turha ostos oli sitteri, poika ei viihtynyt siinä ihan ihan pikkusena ollenkaan ja kun oppi jo 2½ kk:n iässä kääntymään selältä mahalleen niin ei tosiaankaan halunnut makailla sitterissä. Oli siinä yhteensä n. 3 kertaa ja myin pois kun poika oli joku n. 6 kk. Saatiin n. puolet siitä mitä alunperin maksettiin joka oli ihan jees.

  VastaaPoista
 2. Joo, tykkäsin siitä "Osta heti" -toiminnosta. Eipähän tarvinnut jäädä odottelemaan, että nouseeko se hinta sinne, minne halutaan. Kävi tsägä kun ostaja on samalla alueella töissä kuin mieheni (ja minäkin) ja hän oli juuri jäämässä äitiyslomalle. Mies diilasi tason eilen työpaikan parkkihallissa.

  Sitteri on meillä ollut hyvä ostos, mutta eipähän noista voi tietää etukäteen. Vauvat kun tykkää tai ei:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kun kaupat tuli noin nopeasti. Kaverini aikoinaan hehkutti kuinka hyvä tuollainen taso heillä oli. Meillä taas ei ole ikinä ollut käyttöä hoitopöydälle.

  Lisäksi oon huomannut, että se mitä tulee toisen lapsen kanssa käytettyä niin ei välttämättä ole enää toisen kanssa toimiva ratkaisu. Esikoisella oli sitteri hyvä, toiselle ja kolmannelle sitä ei tarvittu. Eka ja toka tarvitsivat kylpyammetta, kolmonen on kylpenyt ammeessa 1v2kk ikänsä aikana vain kerran. :D

  VastaaPoista
 4. Hih, niin ne vaan on jokainen omanlaisiaan! Ja hyvä niin!

  Me huomattiin heti, että pyykkikoneenpäällys on paras paikka laittaa hoitotasoksi. Kas kummaa kun se ei ollut varteenotettava siinä vaiheessa kun tasoa tilattiin:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!