torstai 7. lokakuuta 2010

HC ajokoe

Syksyinen pelto on karun kaunis
Tässä kohti polku oli leveä ja helppo
Säästä on tylsä puhua, mutta puhunpahan kumminkin, kun se on ollut niin loistava! Olemme Okon kanssa nauttineet kunnon hikilenkeistä joka päivä tälläkin viikolla. Kunto ainakin nousee ja Okko nukkuu hyvin kun viipotetaan tuolla pitkin mantuja.

Olemme vaunulenkeillä vältelleet entistä lempireittiä, joka sekin rivakasti mentynä kestää tunnin. Eilen mielenkiinto vanhaa suosikkia kohtaan heräsi, kun sitä toista lempireittiä on nyt tullut kierrettyä niin paljon ja sinne vanhalle reitille sitten mentiin. Jossain vaiheessa tuli mieleen, että kääntyvien etupyörien lukot voisi laittaa kiinni ja se helpottikin menoa hiekkatiellä. Todellinen koitos tuli eteen vasta reitin loppupäässä kun lähdimme menemään peltojen läpi kulkevaa polkua. Juurakkoa ja kaikenlaista muuta kapeaan polkuun yhdistettynä tuli eteen, mutta selvittiinpäs, vaikka mieskin hieman ihmetteli kertoessani reitistämme - hän kun on mennyt siellä maastopyörällä ja todennut maaston huonoksi, ainakin vaunuille.

Onpahan taas testattu Teutonian maasto-ominaisuuksia ja hyvinhän ne kestää, mutta sen voin nyt kuitenkin kertoa, että pidättäydymme tässä helpommassa reitissä, vaikka Okkokaan ei edes häiriintynyt moisesta menosta. Äidillä tosin otti aika pahasti käsivarsiin - sen verran kärryjen kanssa sai tehdä töitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!