keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Uusia taitoja


Okko on oppinut taas kovasti uusia taitoja. Kylvyssä käydessä kylvettäjän on tätä nykyä parasta riisua ainakin housut ja sukat, sillä Okko on oppinut läiskyttämään ihan kunnolla; äskenkin kylppäri oli märkä kaapinovia myöten. Okko on myös oppinut ottamaan tutin suusta ja laittamaan sen takaisin. Niin, tutti siis kelpaa nykyään paljon paremmin kuin ennen.

Meno Okon kanssa on nykyisin jo paljon vauhdikkaampaa, vaikka ihan liikkeelle asti ei vielä olla lähdetty. Okko kääntyilee jatkuvasti vatsalleen leikkimatolla ollessaan ja on jo terhakkaasti käsiensä varassa. Jossain välissä täytyy pelastajan kuitenkin tulla paikalle, kun Okolla meinaa mennä hermo masullaan makoiluun ja eteenpäin yrittämiseen - takaisin kun ei vielä olla opittu kääntymään.

2 kommenttia:

  1. Läiskytys kylvyssä on kyllä mahtavaa, varsinkin kun muistaa omat vaatteet riisua myös! ;D
    Meillä poika on jo sen verran iso että läiskyttää niin kovaa että jos kylppärin oven unohtaa auki niin on lattia märkä myös ulkopuolella... =D

    VastaaPoista
  2. Voi kun mahtuisi itsekin sinne vannaan! :) Täytyy kyllä ensi kerralla siirtää vannaa jo vähän kauemmaksi kylppärin ovesta, sillä vesi tosiaan roiskui kauas. Ettei mene parketille:D Okko oli hauska kun hän vähän itsekin yllättyi kun vettä lensi kasvoille. Läiskyttäminen on niin uusi juttu vielä, ettei hän ole sitä ihan täysin ymmärtänyt.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!