maanantai 27. syyskuuta 2010

Uusia juttuja

Isi toimii Okon jumppakaverina
Okko on alkanut näyttämään kieltänsä. Kieli tuli mukaan kuvioihin noin viikko sitten ja sitä näytetäänkin silloin, kun ollaan iloisella päällä. Iloisella päällä ollaan onneksi tosi usein - itse asiassa melkein koko ajan, kunhan vain ei ole nälkä tai väsy.

Ruoasta ja nukkumisesta puheen ollen; sosetta uppoaa entistä hienommin ja yöt sujuvat vaan paremmin ja paremmin. Okkohan on nukkunut läpi yön jo monta viikkoa ja nyt aamut ovat venyneet jo tosi pitkälle. Okko makoilee tyytyväisenä sängyssä äidin vierellä, vaikka olisikin jo herännyt. Hän jumppailee tutti suussa hyvin tyytyväisenä ja antaa äidin vielä torkkua.

PS: Äitiyspakkauksen toppahaalari otettiin eilen käyttöön, kun menimme vaunulenkille. Nyt se on jo tarpeeseen. Okko nukkui siinä tyytyväisenä ja se on itse asiassa juuri sopiva tällä hetkellä.

4 kommenttia:

 1. Hyvähyvä, että ruoka maistuu ja unta riittää :)

  VastaaPoista
 2. Niin, siitäkin saa olla onnellinen, sillä pysyy äiti&isikin virkeänä kun pikkumies nukkuu niin nätisti:)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että kaikki menee mallikkaasti :)

  VastaaPoista
 4. Juuh, mikäs meillä täällä on ollessa:) Sen verran tosin tuohon nukkumiseen pitää kommentoida, että viime yönä piti antaa maitoa klo 03. Okko ei ollut tankannut tarpeeksi illalla, mutta tuo oli sellainen harvinaisuus, että yöllä edes herätään. Tuttikin oli häviyksissä, joten tuli vähän kiire lähteä etsimään sitä maitoa keittiöstä:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!