tiistai 28. syyskuuta 2010

Uskaltaisiko


Hääpukuni roikkuu tällä hetkellä makkarin kaapinovessa - tosin omassa pukupussissaan. Esittelin sitä eilen kaverilleni ja se jäi härnäämään minua. Mietin, uskaltaisinko kokeilla sitä päälleni. Mitäs, jos se jää jumiin? Heh.

Raskauskiloja on kyllä tippunut, mutta en tiedä, kuinka paljon. Niitä ei onneksi tullut mitään mahdotonta määrää, noin 13 kiloa, mutta en ole laihduttanut aktiivisesti. En edes omista vaakaa, sillä en usko painon jokapäiväiseen tarkkailuun; olen käynyt vaa'alla Okkoa neuvolassa käyttäessäni. Lisäksi vaatteista huomaa, että paino on kyllä tippunut; mahdun vanhoihin vaatteisiini. Olemme käyneet Okon kanssa tunnin vauhdikkailla vaunulenkeillä harva se päivä, mutta jotain kiinteyttävää pitäisi myös tehdä. Kaveri on pyytänyt mukaansa zumbaan - kai sitä pitäisi.

4 kommenttia:

 1. Zumba on yllättävän hauskaa, tosin tehokkuus ja hauskuus riippuvat kovasti ohjaajasta! Suosittelen kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 2. Se tosiaan vaikuttaa hauskalta. Tykkään itse sellaisista tanssillisista jumpista. Täällä sitä voisi vielä harrastaa ilman hienoja saleja ja niihin liittyviä kuukausimaksuja - ihan paikallisen urheiluseuran järjestämänä, mutta oikean ohjaajan vetämänä.

  VastaaPoista
 3. Et varmaan ole kuullut mitä Piitta oli tuumannut, kun oli ollut katsomassa äitinsä Zumbaa; kellään muulla äidillä ei tissit hölskyneet kuin Piitan äidillä ja entäs vaatteet, ei yhtään urheilulliset, ensi kerralla sitten Piitta valitsee mitä äiti laittaa päällensä kun mennään zumbaamaan ja ne urheiluliivithän on toki hankittava...
  Älä sinäkään ota Okkoa mukaan, lasten ja imeväisten suusta...

  VastaaPoista
 4. Hehee, voi Piittulia! Urheiluliivit minulta toki jo löytyykin, mutta noiden muiden vaatteiden tyylikkyydestä en menisi niin takuuseen:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!