torstai 30. syyskuuta 2010

Torstain touhuja

Mujin A4 kehys ja Okon ristiäiskutsun kuva
Ovikyltti menee Okon oveen
Okko, tuo maailman suloisin olento, on ollut tänäänkin hauskalla päällä. Touhua on riittänyt, mutta onneksi välillä on nukuttukin. Tai Okko nukkui, kun äiti lykki kärryjä tunnin lenkillä ja sen päälle kaupassa. Mikäpä oli lykkiessä, kun aurinko paistoi.

Okko otti eilen ensimmäistä kertaa jalan suuhunsa. Se on hassun näköistä ja tapahtuu yleensä hoitoalustalla - yritä siinä nyt sitten vaihtaa vaippaa. Sen lisäksi Okolla on ollut jo muutaman viikon ajan kova tarve kammeta itsensä sylistä tai sitteristä eteenpäin - Okko tulisi pää edellä, ellei sitä estäisi. Yleensä sitä kampeamista tapahtuu juuri ruokailun aikana, mikä vaikeuttaa tietysti syöttämistä. Sotku on sen mukaista.

Tänään Okko kokeili ensimmäistä kertaa, miltä tuntuu vetää pöytäliinaa kuppeineen. Hyvin onnistui - onneksi kupit pysyivät vielä pöydän puolella, mutta kovasti liinasta sai pitää kiinni, ettei se mennyt Okon vetämänä lattialle. Hassukka tuo meidän pikku-ukkeli.

10 kommenttia:

 1. ihana okko, ja söpö :-). ihania juttuja taas blogissasi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Satu! Lämmittää kovasti mieltä tuollaiset kommentit:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anu! Minäkin tykkään kun se on paljon raikkaampi kuin entinen! Ja eihän niitä vauvanvaatteita olisi enää voinut pienen pojan nimikkoblogissa olla;)

  VastaaPoista
 4. Munkin piti jo tuossa eilen kehua tuota uutta banneria, hieno! =)

  VastaaPoista
 5. Tuo ristiäiskutsun kuva on niin herkkis. Ihana!

  VastaaPoista
 6. On se kyllä minunkin mielestä:) Isi onnistui kuvan kanssa:)

  VastaaPoista
 7. Oijoi, mistä olet hankkinut tuon ovikyltin?

  VastaaPoista
 8. Parempi puoliskoni haki sen minulle ihan tavallisesta K-Raudasta. Se ei vaan valitettavasti ole metallinen - siellä ei ollut muita kuin noita muovisia. Vai pitäisikö napata omasta ovesta ja laittaa tilalle tuo muovinen;D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!