tiistai 7. syyskuuta 2010

Tiistaita


Perjantain vieraiden Brio-tuliaispaketissa oli piilotettu viesti. Heh, aika hauska ja niin totta! Ihanalla tavalla totta.

Okko on alkanut harjoittamaan oppimaansa kiljuntaa ihan toden teolla. Välillä kiljuntaa tulee jopa kesken ruokailun - olisiko sitten niin hyvää sosetta, että pitää kommentoida kesken kaiken. Olen nyt myös parina aamuna herännyt kyseiseen ääntelyyn, mikä minun mielestäni on aika hauskaa, mutta naapurit saattavat olla eri mieltä.

PS: Minusta on kehkeytynyt Brio-fani. Miten ne svedulaiset tekevätkin niin kivoja juttuja! Lastentarvikkeiden ja lelujen suhteen täällä meillä kyllä jäädään kakkoseksi Ruotsille - tai ainakin tuntuu siltä, että laadukkaita ruotsalaisia lastentarvikemerkkejä piisaa.

6 kommenttia:

 1. Mä voin kertoa ettei se kiljuminen lopu koskaan, meillä edelleen sälli tykkää leikkiessä ja juostessa ympäriinsä huudella ja kiljua... Opetti sen juuri meillä kyläilleelle pienenmmälle pojallekin! =)
  Myös meillä tykätään Briosta, sekä minä että poika. Ovat vain niin kivoja!

  VastaaPoista
 2. Hih, no ei se kiljuminen haittaa:) Ainakaan äitiä ja isiä. Ainakaan vielä:D

  VastaaPoista
 3. Hei Kiki! Kirjoitit jossain kommentissa siitä litteästä näytöstä. Minkä kokoinen näyttö on ja minkä verran pyydät siitä? Entäpä millä suunnalla asutte?...mietin vain, että se pitäis varmaan laittaa Matkahuollon kautta, että minkähän verran tulisi kuljetuskustannuksia :).
  Selvittelen vielä voiko tuota meidän näyttöä korjata ja mitä korjaus tulisi maksamaan, mutta olen myös kiinnostunut siitä teiän näytöstä :)

  ps. kiva kun kävit joulublogissani :)
  pps. sähköpostini on, jos haluat privasti vastata hipsu.pienikorttitehdas@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Moro Hipsu! Minäpäs laitan sinulle sähköpostia:)

  Minäkin olen jouluihminen! Kiva kun laitoit sellaisen blogin pystyyn!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin kiljutaan ja muristaan nykyään ihan vietävästi! Välillä meinaa ihan korvia särkeä ja pikkumies vain nauraa. Kait tuo kuuluu puheenopetteluun..

  VastaaPoista
 6. Hih, no onhan sitä ihan hauska kuunnella:D Vaikka myönnetään, että korviin koskee joskus, ainakin Okon itku, sillä hänellä on aika kova ääni.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!