keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Puuhailua, puuhailua


Okkolassa on viime päivinä puuhailtu, ideoitu ja tavattu kavereita, joten kaikki nettijutut ovat jääneet pienemmälle huomiolle. Puuhalistalla on muun muassa kirppistavaran haaliminen kaapeista, erinäiset maalausprojektit ja muu sellainen semi-luova touhu.

Näin uusimmassa Avotakassa inspiroivan kuvan, jossa myymälätilassa oli kirjoitettu nimikyltin muovikirjaimilla mustalle seinälle. Siitä se ajatus sitten lähti; ajattelin tehdä taulun samalla idealla. Taulusta ajatus sitten karkasi kerrostalon alaovilla oleviin suuriin nimitauluihin - sellainen olisi ollut upea omassa eteisessä. Harmi vain, kun ne maksavat niin paljon, joten sellaista en hanki, ellei se löydy jostain käytettynä.

Isi oli ihana ja meni heti maanantaina rautakauppaan hakemaan noita kirjaimia. Rautakaupasta hän raportoi, että sieltä löytyy tuollaisia pienempiä ovikylttejä kohtuuhintaan. Niinpä Okko sai sitten oman ovikylttinsä.

11 kommenttia:

 1. Hihii, pitihän minunkin eksyä nyt sitten tänne lukemaan. Löysinpäs :) ihania juttuja täällä! terkuin naapuri

  VastaaPoista
 2. Ihan loistoidis! Tuo on pakko matkijapossuilla ;)

  VastaaPoista
 3. tommoset ovikyltit on ollut mulla jo pitkään mielessä, mut ei niitä muista tietenkään silloin ku on jossain rautakaupan nurkilla. höhpöh. vessan ovessa "vessa" olis aika hauska ja omakotitalossa kun asutaan niin kaikkien nimet ulko-oveen ja ja ja.. iso taulu vasta hieno oliskin tuulikaapin seinällä ja ja ja.. !

  puuhailuiloa!! kirppiskamojen haaliminen on puhdistavaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) Ja siitä vaan ostamaan! Tuo on K-raudasta. Yksi tyhmyys siinä on: se on muovia. Ei kuulema ollut metallisia siellä, mistä mies tuon osti. Ja sellainen iso taulu olisi kyllä ihana - saisikohan jostain käytetyn?!

  Kiitos! Kirppis on lauantaina. Toivottavasti kauppa käy.

  VastaaPoista
 5. Mainio kyltti! Ammennan inspiraatiota :)

  VastaaPoista
 6. Ooh, mäkin olen haaveillut tuollaisista kylteistä, niin isoista kuin pienistäkin. Suoraan sanoen tunnustan tyhmyyteni ja sen, etten edes tajunnut niitä myytävän niinkin simppelissä paikassa kuin rautakaupassa. :D

  Kiitos vihjeestä siis!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!