torstai 9. syyskuuta 2010

Pahaa

Maistoin Okon Jekovit-vitamiinitippoja tänään ihan mielenkinnosta, sillä olen kuullut kyseisen tavaran olevan aika pahaa. Yäh, voin kertoa, että se on enemmän kuin pahaa; kieli puutui ja häivähdys Jekovitiä maistuu edelleen suussa, vaikka maistoin sitä monta tuntia ja kahvikuppia sitten. Kaikkea sitä pitää lapselleen antaa - siis onhan vitamiinit hyvästä, mutta eikö tuolle maulle ole voitu tehdä mitään?

12 kommenttia:

 1. Itse en sitä ole vielä maistellut, mutta Petra piti siitä ihan tosissaan. Käsittämätöntä kyllä! Pekka maisteli tipan ja sanoi, että se maistuu vähän greipille, josta itse pitää. Ehkä tyttären mieltymykset karvaisiin makuihin on peritty isältä ;=) Itse en niistä pahemmin välitä. Vaihdettiin kyllä jo aikapäivää sitten tosin Gefiluksen yhdistelmä D-vitamiini/maitohappobakteeritippoihin.
  - Heli -

  VastaaPoista
 2. Ai greippiä? Heh, minusta se maistui puudutusaineelta:D Ehkä se menee vauvoille kun he eivät vielä noita makuja oikein tunne. Luin jostain, että vauvat saattavat tykätä karvaasta mausta.

  VastaaPoista
 3. Hyhhyh :/, minäkin olen joskus erehtynyt maistamaan, eikä sitä pahaa makua unohda ihan heti. Laitoin sinulle sähköpostia perehdyttyäni asiaan tarkemmin :).

  VastaaPoista
 4. heh, nam! Minäpäs käyn katsomassa meilin

  VastaaPoista
 5. Mäkin vahingossa kerran tuota maistoin ja on kyllä karmeaa. Onneks ei tarvi ite syödä! ;D

  VastaaPoista
 6. Ihme, ettei lapset inhoa sitä enempää. Vähän on hapan ilme, muttei niin kovin pahasti:D

  VastaaPoista
 7. Hirveen makuista! Ihme homma, että yks merkki maistuu hirveelle, mutta sopii vatsalle ja toinen merkki ei maistu millekään, mutta aiheuttaa vatsavaivoja.. ei oo helppoo.. :-)

  VastaaPoista
 8. Maistettu kans ja heti vaihdoin toiseen merkkiin. Devitol -tipat ei maistu millekkään eikä ainakaan meillä aiheuttanut mahakipujakaan.

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkistä! Voisimme vaihtaa tuon maun takia - vatsakipuja nämä eivät ole aiheuttaneet

  VastaaPoista
 10. Meidänkin tyttö tykkää tipoista ihan hirmusesti ja olin itse ihan äimänä, kun tosiaan maistoin. Miten joku voi tätä mielellään ottaa?! :D

  VastaaPoista
 11. Hih:D Itse muistan lapsena saaneeni Vitarin-merkkistä vitamiinitippaa. Mutta se oli jo silloin, kun osasin puhua ja kävellä. Muistan sen erikoisen maun vieläkin.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!