lauantai 25. syyskuuta 2010

Myyntitykki

Okon Hippo tuli ryövätyksi; äiti tarvitsi vaihtorahaa. Kaikki rahat kyllä palautettiin.
Äiti oli tänään oikein myyntitykki, kun paikkakunnan urheiluareenalla oli kirppispäivä. Meillä oli kaverin kanssa yhteinen pöytä, joten pöydän hinnaksi jäi vain 10€/hlö. Ihan hyvä niin, sillä menin sitten kesällä lahjoittamaan lähes kaiken irtoavan paikallisen toimintakeskuksen hyväksi ja minulle jäi vain jotain vähän arvokkaampia juttuja, joita en silloin raaskinut antaa. Sain kannettua tämänpäiväiset tavarani kirppikselle kahdella kassilla.

Myynti kävi ihan hyvin ja lopuksi aloin jo lahjoittamaankin joitakin juttuja - sen lisäksi minulle lahjoitettiin. Päivän saldo oli hyvä mieli, sillä sijoitin tienaamani rahat samantien lähipöytien tuotteisiin. Noh, pääasia oli, että tavara meni halukkaille ja meillä oli kaverin kanssa mukavaa.

PS: Hieman epäillytti, kun pöytäämme alettiin puhdistamaan parhaista tuotteista jo ennen kuin kirppari oli auennut. Joidenkin asiakkaiden turhankin innokas suhtautuminen ja kova tinkaaminen jättivät sellaisen mielikuvan, että kyseessä olisi ollut trokareita. No, niitä varmaan on ihan jokaisella kirpparilla.

3 kommenttia:

 1. Mekin käytiin siellä, joten varmaan nähtiin sutkin! ;D

  Löyty lähinnä kirjoja ja pienelle pari lelua! =)

  VastaaPoista
 2. Hih, me oltiin kaverin kanssa se leveästi hymyilevä parivaljakko:D

  VastaaPoista
 3. Okko sai kans leluja ja joitakin vaatteita. Itsellenikin ostin pari paitaa kun yhden pöydän antimet näyttivät olevan ihan käyttämättömiä ja myyjät olivat niin tyylikkäitä, että ei voinut vastustaa:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!