sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Meillä nukutaan

Mahtavaa - meillä on alkanut olemaan oikein kunnon yöunirupeamia! Okko on viime öinä jaksanut nukkua aamuun saakka, kunhan hänet vain on ottanut rinnalle jossain välissä aamuyötä. Viime yönäkin Okko meni nukkumaan klo 22 jälkeen ja heräsi yöllä noin 04, jolloin hän pääsi äidin kainaloon. Okko söi hieman rintamaitoa, jonka jälkeen hän jaksoi nukkua 6.30 saakka! Sitten annettiin vähän enemmän ruokaa ja vaihdetiin puhdas vaippa, jonka jälkeen nukuttiinkin melkein yhdeksään!

PS: Eilen tosiaan oli meidän 12-v juhlapäivä ja tarkoitus oli viettää sen verran kahdenkeskistä aikaa, että käymme saunassa. Okko päätti kuitenkin toisin. Heh. Ei viitsitty enää alkaa saunan lämmitykseen kun pikkumies vihdoin meni nukkumaan. No ei se mitään; saunan voi lämmittää toisenakin päivänä. Eipä muuten käyty koko kesänä saunassa, vaikka meillä on se omasta takaa - ei vain helteillä innostanut.

2 kommenttia:

  1. toi on kyllä niiin totta, jos jotain vähänkin spesiaalimpaa suunnittelet puolison kanssa illalla tekeväsi niin lapset sen vaistoaa. ei varmasti nukuta tai jos nukutaan niin maks. 15 minuutin pätkissä!

    VastaaPoista
  2. Meille kävi Okon ensimmäisinä viikkoina monesti niin, että laitoimme saunan lämpiämään etukäteen. Melko pian opittiin, ettei niin kannata tehdä kun joskus ei päästy koko saunaan tai joskus mentiin vasta puolilta öin kun sauna oli ollut jo hyvin pitkään päällä.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!