torstai 30. syyskuuta 2010

Eilisiä hankintojaEilisellä kaupunkireissulla tarttui mukaan muutamia bodeja ja yöpuku seuraavassa kokoluokassa; Lindexillä oli hyviä tarjouksia ja niin houkuttelevia vaatteita, että ostin jo vähän varastoon talven varalle. Äkkiä noihinkin päästään käsiksi.

Hankin reissulla myös tuon kaulurin, joka kotona osoittautuikin aika tiukaksi, enkä sitä tohtinut alkaa vetämään Okon pään yli. Ajattelin muokata sitä niin, että leikkaan sen tuosta takasaumasta ja laitan sinne nepparit tai tarranauhan.

Nuo ihanat pupu-lapaset ovat KUI Designin tuotantoa - ne Okko sai Habitaressa käydessä.

4 kommenttia:

 1. :) ostin juuri tuon saman yökkärin (alakuva). eli kivoja kuteita heiii! :)

  VastaaPoista
 2. :) Okon yöppä on aika isossa koossa, mutta voihan se olla, että sitä päästään kohta käyttämään - nuo Lindexin vaatteet nääs ovat järekseltään tuntuneet kokoaan pienemmiltä. mutta tietty jos tyyppi on 68cm ja äiti osti 86cm puvun, ei se ehkä ihan ensi viikolla ole sopiva:D ajattelin ostaa tulevan varalle, kun tällä hetkellä sopivia yöpukuja jo on ja kaupassa oli kaikki -25% :)

  VastaaPoista
 3. Okon ikäiselle kypärämyssy saattaa olla kauluria kätevämpi. Ainakaan Eerolla ei tuossa iässä ollut juurikaan kaulaa ja pää oli aivan valtaisa ;).

  -Marja

  VastaaPoista
 4. Heh, niinhän se taitaa olla. Olen itse inhonnut sen kypärämyssyn pukemista, mutta pitää kokeilla nyt uudelleen kun Okko kannattelee päätään. Ostin kyllä uuden ja isomman kypärän kun se äitiyspakkauksen myssy oli tosi tiukka.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!