tiistai 3. elokuuta 2010

Voi pientä

Meillä oli tänään 3kk -neuvola ja Okko sai ensimmäisen pistettävän rokotuksensa. Itse rokottaminen meni hyvin; Okko ei edes huomannut piikkiä. Illalla kotona Okko alkoi itkeskelemään kovasti ja pelkkä syli auttoi - siinä alkoi jo kädet ja selkä kramppaamaan kun Okkoa piti keinutella ja keinutella. Laitoimme Okolle suponkin, ensimmäistä kertaa ikinä, ja nyt Okko onneksi nukahti. Toivottavasti pikkuinen on huomenna paremmassa kunnossa. Ikävä katsoa kun raukka selvästikin voi huonosti, eikä voi tehdä muuta kuin antaa lohtua.

PS: Neuvolan mittauksissa kävi taas ilmi, että pikkuinen on kasvanut upeasti!

7 kommenttia:

 1. Voi pientä. Eiköhän huomenna ole jo paljon parempi olo.

  VastaaPoista
 2. Niin, eihän tuosta rokotuksesta kamalan pitkää pipiä pitäisi tulla. Toivotaan, että aamulla Okko on jo oma aurinkoinen itsensä. Kyllähän sitä hymyä tuli onneksi illallakin hetken aikaa, mutta jo seuraavassa hetkessä Okko itki niin kovasti, että meinasi tikahtua.

  VastaaPoista
 3. Voi pientä. Varmasti huomenna on parempi. Meidän esikoinen tuli myös kärtyksi ensimmäisestä rokotuksesta, mutta muista ei enää tullutkaan.

  VastaaPoista
 4. Onnekseni huomasin, että Okko oli jo paremmalla tuulella yöllä kun tarvitsi ruokaa. Nyt Okko leikkii iloisena leikkimatollaan! Ihana juttu!

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla, että olo parani unten aikana. :)

  VastaaPoista
 6. Meidän vaavi itkeskeli myös kovasti 3 kk rokotuksen jälkeen illalla. Seuraavaa piikkiä jännitin kovasti. Kuume nousi yöllä, mutta itkua ei ollut. Annoin supon kuumeeseen, kun oli niin kuuma jo kädellä kokeillessa. Onneksi seuraava rokote on vasta vuoden vanhana!
  Kiitokset muuten kivasta blogista, tätä on ollut ilo seurata, kun itsellä on tämä vauva-aika myös menossa (vauva nyt 7 kk, kolmas lapsi).
  t maarit

  VastaaPoista
 7. Kiitos Maarit:) Mukava, että olet tykännyt lukea:)

  Okko on tosiaan ollut hyvällä tuulella koko päivän, vaikka lämpöä oli ihan hitusen.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!