perjantai 6. elokuuta 2010

Viikonloppu ja loma

Isillä alkoi nyt neljän viikon loma! Mahtavaa kun saamme nauttia toistemme seurasta ja tehdä kaikenlaista yhdessä. Pientä retkeilyä on ainakin tiedossa ja ehkäpä myös niiden suunniteltujen projektien toteuttamista.

Okon ja äidin aika on mennyt tänäänkin suurelta osin tisuttelupuuhissa. Olen niin iloinen, että Okko syö edelleen mielellään ja usein rintaa, vaikka niistä ei suurista yrityksistä huolimatta tule paljon maitoa. Olen kantanut asiasta suurta syyllisyyttä ja murehtinut sitä paljon. Olen miettinyt, mitä olen tehnyt väärin, kun paljon hehkutettua suurta maidonnousua ei koskaan tapahtunut. Imetyksen määristä asian ei pitäisi olla kiinni; alussa imetyskertoja oli jopa 18 vuorokaudessa - tiedän koska pidin kirjaa määristä ja kestoista. Ruoasta ja juomisestakaan sen ei pitäisi myöskään olla kiinni... Äitejä on hyvä syyllistää - ainakin vielä tällaisia tuoreita tapauksia. Yritän päästä jo asian yli - turha sitä on enää murehtia kun asialle ei voi tehdä mitään. Tisuttelu Okon kanssa jatkuu niin kauan kuin Okko haluaa ja onneksi sieltä tulee edes osa ravinnosta.

Nyt viikonlopun viettoon! Hyvää viikonloppua lukijoille!

7 kommenttia:

 1. Älä syyllistä itseäsi. Läheisyys on tärkeintä. ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Karhu! ♥ Niin, sitä minäkin olen ajatellut, että Okko saa siitä ainakin lohtua ja läheisyyttä. Tykkään itsekin imetyksestä siitä samasta syystä.

  VastaaPoista
 3. Niin ja tietysti myös siitä syystä, että vauva saa siitä parasta ravintoa.

  VastaaPoista
 4. Ihan samalla tavoin meni meillä kovasta yrittämisestä huolimatta ja silti ensiaskeliaan harjoittelee iloinen ja terve yhdeksänkuinen. Karhu puhuu täyttä asiaa! Ollaan Kiki yhteyksissä :)

  VastaaPoista
 5. Heh, Naku:D Minä meinasin jo tervehtiä uutta lukijaa. Ollaanpa yhteyksissä! Ja taitaapa nakulla olla omiakin tuotoksia - äkkiä niitä katsomaan:)

  VastaaPoista
 6. Älä syyllistä tosiaan itseäsi. Yritys on tärkeintä, jokainen tippa. Oli niitä sitten yksi tai miljoona. :) *hali*

  VastaaPoista
 7. Kiitos Riikka! :) Niin, eipä se syyllisyys auta asiaa ollenkaan. Ainahan sitä voi mietiskellä kaikenlaista, että mitä olisi pitänyt tehdä toisin. Asiassa kuin asiassa:/

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!