maanantai 2. elokuuta 2010

Uusi viikko, vanhat kujeet


Tämän viikon jälkeen isillä alkaa taas loma ja saamme nauttia siitä peräti neljän viikon ajan. Isillä onkin ollut tänä kesänä paljon lomia - ihan tilauksesta! Heinäkuun alussa ollut kahden viikon pätkä oli isin palkintoloma töistä ja nyt sitten vuorossa on vielä tavallinen kesäloma. Lisäksi isi piti talvilomansa ja isyysvapaan silloin kun Okko syntyi.

Huomenna Okolla on 3kk -neuvola. Äitiä vähän jännittää, sillä Okko saa ensimmäistä kertaa pistettävän rokotuksen. Ensinnäkin jännittää, miten kipeältä rokotus Okosta tuntuu ja seuraavaksi, tuleeko Okko siitä kipeäksi. Kävin jo ostamassa suppoja kaiken varalta.

Okko on tehnyt kääntymisharjoituksia jo monta viikkoa ja lähestulkoon kääntyikin vatsalleen. Jostain syystä into siihen asiaan lopahti joskus viime viikon aikana ja nyt Okko on taas ihan tyytyväisenä köllötellyt selällään. Nyt on kiinnostavampaa tuijotella omia nyrkkejä niin, että silmät menevät kieroon. Lisäksi Okko jälttää nyrkkejänsä sillä tarmolla, että sinne vasempaan poskeen alas on varmaan tulossa hammas. Asiaa tutkiskeltuamme tulimme siihen tulokseen, että sieltä ikenen läpi kuultaa jo hieman hammasta.

Äidin pää on alkanut toimimaan tässä pikkuhiljaa. Tai elpymään. Ei siinä sinänsä ole kovin vikaa ollut, mutta uusia ideoita ja suunnitelmia ei ole pulpahdellut viime aikoina. Vaan nytpä niitä alkoi tulemaan. Tuo ideointiköyhyys ei ole ollut oikeastaan mitenkään liittyväinen äitiyslomaan, vaan se alkoi jo töissä. Liika stressi vie kaiken luovuuden ja nyt olen tainnut olla kotona jo tarpeeksi pitkään kun luovuus taitaa olla palailemassa. Ainakin prokkista meinaa nyt pukata. Hih. Niin ja se pää on alkanut toimimaan myös sillä viisiin, että tukka on alkanut tippumaan. Se on ilmeisesti sitä imetykseen liittyvää hiustenlähtöä ja tuntuu runsaalta, kun hiuksia ei ole irronnut varmaan lähes vuoteen. Inhottavaa kun hiuksia löytyy sohvasta, tyynyltä, kylppärin lattialta...

Tästä se viikko käynnistyy! Tulevana sunnuntaina on meidän ensimmäinen hääpäivä!

2 kommenttia:

  1. Hei, kyselit blogissani etikkajutskaa pyykkikoneeseen :), laitan 1/5 pullosta kerralla ja ihan suoraa rumpuun kaadan. Sitten vain 60 asteinen ohjelma pyörimään ja raikasta tulee :)

    VastaaPoista
  2. Jee! Kiitos! Minäpä kokeilen - taitaa löytyä etikkaakin valmiiksi.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!