torstai 19. elokuuta 2010

Sosepoika

Tiistaina mangoa. Silmät menevät ihan kieroon lusikkaan tuijottamisesta.
Keskiviikkona perunaa ja parsaa
Meillä on aloitettu kiinteiden maistelu. Okko sai tiistaina lusikallisen mangososetta ja keskiviikkona kahteen otteeseen kaksi lusikallista perunaa ja parsaa. Molemmat ruoat ovat osoittautuneet hiteiksi!

Aloitimme kokeilun vähän ex tempore; neljä kuukauttahan tulee täyteen muutaman päivän päästä ja olimme jo miettineet, että pian aloitamme kokeilun. Kaapissa oli ensisoseeksi soveltuvaa mangoa, joten Okko sai maistaa sitä tiistaina. Lusikka oli jo tuttu juttu Okolle vitamiinitippojen antamisesta, joten se ei tuottanut ongelmia. Okko lipoi ruokaa hauskan näköisesti ja vaati lisää kun herkku loppui suusta. Lusikallista syötiin melko pitkän aikaa ja hassusti se tuntuikin, kuin kyseessä olisi ollut isompikin annos.

Seuraavana päivänä olimmekin jo varautuneet paremmin; ruoaksi löytyi perunaa ja parsaa. Lisää makuja emme sitten tällä viikolla tuokaan ruokalistaan. Mukaan tajuttiin myös ottaa pehmeä lusikka, sekä ruokalappu - tuikitärkeät apuvälineet noin pienen syöttämisessä. Kyllähän tuota sotkua meinasi hieman syntyä.

Keskiviikon ruoka-annos oli ilmeisesti niin tuhti, että sen päälle jaksoi nukkua kunnolla; Okko nukkui koko illan ja kun hän hieman raotti silmiään klo 22 jälkeen, annoimme hänelle iltamaitoa. Iltamaito ei ollut mikään suuri hitti ja Okko rupesikin nukkumaan uudelleen, heräten vasta aamuyöllä.

4 kommenttia:

 1. Vähän on erilaiset ilmeet kun meidän tyttelillä aikoinaan :D

  VastaaPoista
 2. Heh, eikö teidän pikkuinen tykännyt? :)

  VastaaPoista
 3. Juu, ei tykännyt ei. Ekat maistelukuvat on aika hauskoja sikäli, kun ne ilmeet on niin loukkaantuneita ja naama mutrussa. Innokkaasti haluttiin kokeilla, mutta maku ei miellyttänyt.

  VastaaPoista
 4. Hih. No mutta onneksi lapset oppivat sitten ajan kanssa. Eihän meilläkään ole syöty vasta paria makua, joten eihän sitä tiedä vielä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!