perjantai 27. elokuuta 2010

Shoppailua (taas)


Okko kävi tänään ensimmäistä kertaa Helsingissä shoppailemassa. Asumme kyllä ihan nurkilla, mutta emme ole juurikaan liikuskelleet vielä shoppailumielessä. Ja eipä sillä niin väliä, sillä rahaahan siinä vain menee. Laitoimme Okon vaunuihin ja mukana oli myös rintareppu. Kaupungin lastenhoitopisteet oli kartoitettu jo etukäteen, mutta siinähän kävikin niin, että Okko nukkui koko reissun, emmekä tarvinneet niitä sitten ollenkaan.

Tänään ajatuksena oli mennä hakemaan lähinnä vain nuo Shock Absorberin urheiluliivit, sillä ne ovat vielä muutaman päivän Stockmannin kanta-asiakasalessa. Olen käyttänyt tuon merkin urheilurintsikoita jo monta vuotta ja ne ovat ihan parhaita. Nuo ovat juoksijamallia ja tukitasoltaan korkeinta, joten ne päällä voi pomppia ihan vapaasti.

Sinellin ohi mennessä kävin kurkkaamassa, olisiko siellä jo kauan himoitsemiani Fiskarsin kuvioleikkureita. Ne nimittäin tuntuvat olevan lopussa joka paikassa. Kannattaa mennä keskustan Sinelliin; siellä niitä oli koko hyllyllinen. Itse valitsin kukan ja sydämen. Mallinrakennusmateriaaliksi meinattu kapalevy unohtui, joten täytynee käyttää noita Tutteli-laatikoiden pahveja sen sijaan.

Niin, ja sittenhän kävi niin, että päätimme mennä kurkkaamaan, miltä uusi H&M Home näyttää. Mukaan tarttuivat uudet lakanat, tyynyt ja käsipyyhkeet... Jos olisi vain kävellyt ohi, olisi säästänyt hieman. Mutta se hyvä puolihan siinä kaupassa on, etteivät tuotteet ole kalliita... Nyt on taas shoppailtu ihan tarpeeksi. Varsinkin, kun vain ne rintsikat (ja vähän nuo kuvioleikkuritkin) olivat ostoslistalla.

PS: Sai Okkokin hatun ja lapaset.

Kuvat valmistajien sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!