torstai 19. elokuuta 2010

Rock chick mama

 
Aloin tänään miettimään, mitä sitä pistäisi huomiselle keikalle päälleen. Että laittaisiko tuulipuvun ja kumpparit Irlannin ihmettä katsomaan mennessä, vai olisiko vähän tyylikkäämpi ja laittaisi vaikka farkut. Seuralainen, aina tyylikäs opiskelukaverini, saattaisi äänestää niitä farkkuja, jos häneltä kysyttäisiin. Heh. Ei ole ihan kaikista hehkein ja tyylikkäin olo vieläkään.

Niin tosiaan, menen nyt keikalle kaverin kanssa, vaikka alunperin ostin liput itselleni ja miehelleni. Päätimme kuitenkin nyt niin, että Okko jää isin kanssa kotiin.

No siis, kävin äsken vaatekaappia läpi ja toiveikkaana vedin jalkaani vielä alkuraskaudessa sopineet farkkuni. Meniväthän ne jo jalkaan ja kiinnikin, mutta totuuden nimissä on kerrottava, että aika ikävän makkaran ne nostavat housun kauluksen päälle. Vaan niin se on, että uusia ei osteta, päätin jo etukäteen, ettei suuria vaateinvestointeja tälle koolle tehdä, ja taidan laittaa ne tiukat farkut. Päälle vedän reiluhkon paidan, joka toivon mukaan peittää sen ikävän makkaran. Ei se ainakaan peilissä näkynyt.

Niin, jos näette huomisella keikalla vaaleat lyhyet hiukset omaavan tyypin, jolla on farkut ja valkopohjainen raitapaita päällä ja jonka vatsamakkara pöllöttää näkyvissä - se luultavasti olen minä.

9 kommenttia:

 1. Tai vaihtoehtoisesti mustat pitkät hiukset ja farkut - makkarat mukaanlukien, hiphei se on Aniliini :) Oliko teilläkin paikat kentällä? Moikataan kun törmätään!!

  VastaaPoista
 2. Heh, moikataan kun tavataan! (nimim. raskauskilot vieläkin vatsalla...) (hanna)

  VastaaPoista
 3. Hehee. Aniliini, meillä on paikat siellä ylempänä. Tiirailen teitä sieltä:)

  Hanna, jos se sinä olet, tulisin mielellään samaan taksiin. Laitan sen katsomon tekstarilla kun en sitä nyt muista.

  VastaaPoista
 4. Niin ellei tarkoituksella törmätä jossain. Menettekö jonnekin tiettyyn paikkaan ennen sitä? Itse tulen keskustaan ennen kuutta, kun en Okon luota raaski aiemmin kuitenkaan lähteä.

  VastaaPoista
 5. paitsi, ettei siinä kyllä taida ehtiä kun pitää rynniä sisälle

  VastaaPoista
 6. Mukavaa keikkaa! Mä saatan sitä vahingossa hiukan kuulla, kun käyn kaverin luona joka asuu siinä ihan vieressä. :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos Riikka! Sehän on kätevää, jos omalta (tai kaverin) parvekkeelta voi kuunnella!

  VastaaPoista
 8. Mäkin olisin tuonne halunnut, mutta en ole nyt menossa. Ehkä sit seuraavalla kerralla... =)
  Hauskaa keikkaa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos! :) Muuten, niitä lippuja oli tullut tänään taas myyntiin ja molemmille päiville!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!