maanantai 30. elokuuta 2010

Maanantai edelleen

Okolla oli tänään neuvola. Mittausten ja muun lisäksi Okko sai taas piikin; päätimme osallistua Pneumokokki-tutkimukseen (se rokotehan tulee syksyllä syntyville automaattisesti ohjelmaan) ja Okko sai ensimmäisen erän rokotetta. Okko oli neuvolassa vähän huonolla tuulella ja puolet käynnistä meni itkuun. Syy taisi olla väsymys, sillä pikkuinen on nukkunut sitä lähtien, kun saavuimme kotiin.

Isi oli lukenut kirjaston vauvakirjasta, että vauvoille täytyy antaa erilaisia pintoja tunnusteltavaksi. Isi olikin sitten tuikannut Okon käteen nektariinin ja tuumasi, että Okko kokeili hänelle, onko hedelmä jo kypsä syötäväksi. Hih, söpöä.

Testasimme muuten H&M Homen lakanoita viime yönä. Ne ovat ihanan pehmeät ja miellyttävät! Materiaali vaikuttaa todella laadukkaalta ja lakanoissa on nepparit alareunassa, mistä suuri plussa. Pesin lakanat ja saman firman pyyhkeet 60° pesussa ennen käyttöä ja kummatkin tuotteet olivat ihan samanoloisia pesun jälkeenkin. Pyyhkeet ovat todella paksut ja pehmeät ja imevät hyvin vettä. Suosittelen siis lämpimästi!

Tästä se viikko alkaa. Tällä viikolla luvassa on muun muassa Habitare ja lisää kivoja vieraita. Meillä ollaankin oltu todella sosiaalisia viime aikoina; olemme treffanneet paljon kavereita isin loman aikana. Isillä on vielä tämä viikko kesälomaa ja sitten koittaa taas arki.

4 kommenttia:

 1. Kyllä meillekkin kelpaisi pussilakanat nepeillä.
  Olemme molemmat niin kovia pyörimään ja hyörimään, että aamulla ei peitto ole enää pussilakanan sisällä.
  Itse olin kerran tosin siellä :D Eikä mitään muistikuvaa miten olin sinne itseni änkenyt.

  VastaaPoista
 2. Hehee! Ja muuten, oletko huomannut, että kun pesee pussilakanoita ja muuta tavaraa samalla, ne kaikki muut ovat menneet pussilakanan sisään kun pyykit ottaa koneesta?

  VastaaPoista
 3. Olen huomannut.
  Ne sieppaavat sisäänsä joskus myös kuivausrummussa ja sitten rumpu iloisesti ilmoittaa, että kuivaa on, vaikka pussilakanan sisältä löytyy paljon kosteita/märkiä vaatteita.
  Ärsytys!

  Pitää laittaa tonne H&M homeen tilaus

  VastaaPoista
 4. Mystinen juttu:D Ne saattavat myös kääntyä nurinpäin...

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!