torstai 19. elokuuta 2010

Kiinaa puhuva lomalainenNyt on ollut niin kivvaa, ettei blogiinkaan ole ennättänyt; meillä on käynyt vieraita ja olemme itse käyneet kylässä. Sen lisäksi on ollut kaikenlaista muutakin touhua, vaikka niihin lomaprojekteihin ei ollakaan vielä ehditty paneutua. Eilen illalla projektit tosin muistuivat taas mieleen ja intoa pieneen puuhailuun löytyy - väsymys vaan vei pitemmän korren.

Meillä on nyt alettu puhumaan kiinaa. Taisi olla maanantai kun Okko antoi ensimmäisen näytteensä. Se kuulostaa hauskalta ja juttua tulee kerralla aina pitemmän aikaa. Täytynee kutsua kylään eräs kiinalainen tuttava - jos hän vaikka kääntäisi meille lapsemme puheet. Heh.

PS: Minua on vaivannut ihme väsymys tässä viimeiset pari viikkoa. Ajatuskaan ei lennä ihan yhtä hyvin - näkyy teksteissäkin.

4 kommenttia:

 1. Minullakin vaivasi ihme väsymys kun Bambon syntymästä oli kulunut kolmisen kuukautta. Väsymyksen syy syntyy muutaman viikon kuluttua. Että vinkiksi vaan... =)

  VastaaPoista
 2. Hehee, Naku. Meinasin laittaa tuohon loppuun, että voisi vaikka luulla olevansa raskaana, ellen tietäisi. Ja meinasin vielä lisätä, ettenhän voi tietää:D Tunne on kuin raskauden ekoina viikkoina. Siihen päälle vielä pieni aamukuvotus ja pienet päänsäryt. Öh, pitäisikö lähteä testiä ostamaan?! :D

  VastaaPoista
 3. Sama väsymyksen syy tuli myös minulle mieleen :D
  Kiinaa olisi hauska kuulla :) Myös meidän taapero puhuu jotain kummaa kieltä, johon kuuluu paljon k-kirjaimia. Sanoja ja lauseitakin siis tulee ihan suomeksi (ja ruotsiksi), mutta paljon höpötetään vielä omaa kieltä.

  VastaaPoista
 4. Hehee:D Riikka, minun pitikin vastata siihen meiliin:) Minäpäs vastaan aamulla.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!