keskiviikko 4. elokuuta 2010

Keskiviikko


Eilisestä rokotuksesta johtuneesta harmituksesta ei onneksi ollut aamulla tietoakaan, mutta pientä lämpöä Okolla oli. Okko oli kuitenkin oma aurinkoinen itsensä ja nyt illalla lämpöäkään ei onneksi tunnu enää olevan.

Äiti pääsi tänään kampaajalle. Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa; kävin lähes kaksi kuukautta sitten, mikä on lyhyellä tukalla ikuisuus ja peikkomainen olemus oli häirinnyt jo pitkään. Veikkaanpa, että Okko luulee harmaan pannan kuuluvan tiivisti osaksi äitiä, sillä se on ollut päässä lähes koko ajan Okon syntymästä saakka. Heh. Nyt pidetään panta piilossa hetken aikaa.

Kampaaja sijaitsee suoraan toisella puolella tietä ja paikka oli uusi tuttavuus - aivan mahtava sellainen! Ensinnäkin kampaajalle menemisestä ei tarvitse tehdä kovin suurta numeroa kun se on noin lähellä, toisekseen kampaaja teki hyvää jälkeä, eikä ollut kallis! Kotiin tullessa kuulutin jo ovella olevani todella tyytyväinen uuteen leikkaukseen, mutta tarkemmin katsottuna se näyttikin varsinaiselta neljän tuulen tukalta. Heh, hieman tuuli otti tuossa matkalla ja kampaus tuli kyllä esille kun hieman suki hiuksia ojennukseen.

PS: Täällä on nähty ehkä jo muutama samanlainen kuvasarja Okosta. Hehee, äiti on löytänyt kameran. Laskin huvikseni, montako kuvaa otin tänään Okosta makaamassa. Niitä oli 74 kappaletta. Onneksi on digiaika.

PPS: Isi oli laittanut Okon sitterihärpäkkeen paikoilleen sillä välin kun olin kampaajalla. Emme olleet pitäneet sitä paikoillaan aikoihin kun Okko ei ollut siitä vielä kiinnostunut. Nyt Okko osasikin leikkiä sillä ja näpläili härpäkkeen osia kuin vanha tekijä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!