sunnuntai 8. elokuuta 2010

Ihana päiväIsi otti kuvat Hvitträskin pihalla ja puutarhassa
Tänään on juhlittu äidin ja isin ensimmäistä hääpäivää, sekä äidin syntymäpäivää. Isi teki kakun ja oli hankkinut ihanan lahjan. Päivän kunniaksi kävimme vähän fiilistelemässä hääjuhlamaisemissa Hvitträskissä.

Eipä olisi arvannut kaksi vuotta sitten syntymäpäivänä, että siitä vuoden päästä juhlitaan häitä, vaikka siinä vaiheessa oltiin oltu yhdessä jo kymmenen vuotta. Eikä olisi vuosi sitten syntymäpäivää ja häitä juhlittaessa uskonut, että vuoden päästä olemme ihanan pikkuisen pojan vanhempia, vaikka siinä vaiheessa Okkoa oli tilattu jo monta kuukautta.

10 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä ja hääpäivää :) *rutistus*

  VastaaPoista
 2. Kiitos RL! Tässä vaiheessa iltaa istumme pimeässä ja katsomme salamointia. Hurja ukkonen tuli hetkessä! (kirjoitan puhelimella kun kaikki johdot on revitty seinistä)

  VastaaPoista
 3. Onnea hääpäivänä ja oikein hyvää syntymäpäivää! Meillä olikin molemmilla syndet näin lähekkäin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Aniliini! Jepjep, lähekkäin on:)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! Elämällä on välillä taipumus tuoda ihania yllätyksiä tullessaan :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos NAKU! Näinhän se on:)

  VastaaPoista
 7. Onnea! päällekkäiset juhlapäivät helpottavat asioiden muistamista;). Meillä on hauska triplajuhla, kun samalle päivälle sattui (joulukuulle) miehen syntymäpäivä, hääpäivä ja tämän 7 kk vanhan kuopuksen syntymäpäivä! Ja kaikki ilman ennakkosuunnitelmaa tietty. Sanoinkin miehelle vauvan synnyttyä, että parempaa lahjaa et olisi voinut saada!
  t maarit

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Ja mahtavaa kun on noin hienosti nuo juhlapäivät! Okko syntyi tosi lähellä miehen syntymäpäivää (eroa 6 pv), mutta ei sitten tosiaan ihan osunut samaan. Hääpäivää valittaessa olisi viikkoa aikaisempikin ollut haluamassamme hääpaikassa vapaana, mutta olen aina tykännyt tuosta 8.8. päivämäärästä;)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!