perjantai 6. elokuuta 2010

Askartelua


Askartelin eilen pitkästä aikaa. Tein yksinkertaisen lahjapussin. Pussi on tehty keittiöstä löytyvästä perhospaperista. Kukat on tehty lumikide-lävistimellä ja niitä on liimattu kaksi eriväristä päällekäin. Onnittelulappusen tein Photoshopilla.

Pakettien tekeminen on ihan ykköshuvia, askartelumielessä ja muutenkin. Alan aina hyvissä ajoin ennen joulua miettimään, minkälaisia pakkauksia askartelen. Viime joulu tosin oli poikkeus, kun raskauteen liittyvä väsymys oli niin pahasti pällä, etten jaksanut edes askarrella ja pakkasin lahjat perustylsään tyyliin.

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis! Myös minä mietin lahjojen paketointia jo ennakkoon. Nyt tosin huomasin, että punaisia lahjapapereita on varastossa huisisti, joten täytyy niitä käyttää tänä jouluna.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riikka! Olin monta vuotta sitten työmatkalla Kiinassa ja kannoin sieltä mukanani sanomalehtiä, joita leikkelin sitten koristeeksi lahjapaketteihin:D Jos sinulla on niitä punaisia papereita, niin nehän toimii loistavana pohjana kaikenlaiselle paketoinnille!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!