tiistai 13. heinäkuuta 2010

Päivän Okkoliini


Okko ja perhe ovat linnottautuneet sisälle, sillä tuonne ulos ei pikkuista tohdi viedä sulamaan näin keskellä päivää. Ohjelmassa on ollut tänään yleistä hengailua. Okkokaan ei ole oikein jaksanut jumppailla tai leikkiä ihan niin paljon kuin yleensä, vaikka sylissä saikin pienen hepulikohtauksen kesken ruokailun. Ruoka maistuu Okolle hieman tavallista nihkeämmin, josta äiti on tietysti jo huolissaan; ettei vaan Okko saisi liian vähän nestettä ja siksipä sitä yritetään tuputtaa useammin. Onneksi huomenna saadaan ilmastointilaite, jonka pitäisi tuoda helpotusta olemiseen.

Perhepäiväsuihkut ovat olleet mukava ohjelmanumero näin kuumalla ilmalla, mutta niihin liittyy pieni ongelma: Okko suuttuu ihan kamalasti kun hänet tuo pois suihkusta. Taitaa siis olla melkoinen vesipeto tuo meidän Okkoliini.

PS: Okko on alkanut juttelemaan kovasti. Juttelu on sellaista hassua arrrrggrrrr-ääntelyä, jota on niin mukava kuunnella.

PPS: Huomatkaa kuvassa lapsiperheen kaaos; erilaista kuosia ja tavaraa on hujan hajan. Sohvallakin on ruma pyyhe kun en halua imettäessä nojailla sohvaan puoliksi paljaalla hikisellä selälläni.

4 kommenttia:

 1. Nahka paljaaksi ja vettä hörppyyttämällä. Ja vettä niskaan eli ellei nyt kovin atooppinen tms. nahka ole niin kaikki keinot sallittuja jos vaan pienen olo helpottaa. Vastoin kaikkia yleisiä ohjeita ' jos maito maistuu niin lisänesteen tarvetta ei ole' minä juotin Tyllerölle viime kesän helteillä vettäkin. Kun se maito voi olla aika boring makuista ja sitä saa aina :D
  RuusuLiisa, joka ei pääse kirjautumaan bloggeriin

  VastaaPoista
 2. Jeah, mekin laitettiin keitettyä vettä pulloon ja Okko on sitä nyt maistellut. Aiemmin ollaan annettu vettä lusikalla kieltä puhdistamaan (neuvolan oppeja sammasta vastaan), joten on se hieman tuttu tuote, mutta ei se ole vielä oikein uponnut.

  VastaaPoista
 3. Sitruunamehu antoi meillä avun sammakseen. Taitaa olla Tyllerö sen verran hapan tapaus kun jopa tykkäs siitä :D Nykyisinkin pitää saada imaista joskus sitruunaviipaletta. Kumma tyttö. Ja jos siellä alkaa jo kutittamaan ikeniä ne hampaat? Joillakin kun ne oireilee vissiin aika pitkään ennenku mitään tapahtuu.

  VastaaPoista
 4. Taitaa joo vähän kutitella jo! Neuvolassa kertoivat myös, että suomalaisen puolukan puhtalla mehulla voi penslata. Itse kokeilin sitruunaa kun tuli raskauden aikana sitä sammasta. Mitähän Okko sanoisi sitruunasta:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!