keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Nurkassa hurisee


Nurkasta kuuluu hurinaa ja koti viilenee. Vihdoinkin! Isi kävi tänään hakemassa ennaltatilatun ilmanvaihtokoneen. Rumahan se on kuin mikä ja kalliskin, mutta ei auta - pakko se oli saada, sillä olimme koko perhe ihan nääntyneitä tässä kuumuudessa. Oli muuten kuulema ollut melkoinen vilske Gigantissa juuri noiden ilmanvaihtokoneiden ja tuulettimien ympärillä.

Okko ja äiti ovat kunnostautuneet tänään nukkumisessa. Aamulla vedeltiin kunnon unet parin yö- ja aamuherätyksen jälkeen ja iltapäivällä uudelleen, vähän vahingossa tosin. Itsellä ei ollut tarkoitus ottaa mitään päikkäreitä kun yöunet olivat niin hyvät, mutta nukahdin imettäessäni vähän kuin vahingossa Okon viereen. Okko oli melko lähellä sängyn reunaa ja menin itse vielä siihen Okon ja reunan väliin, joten makoilin sitten melkein kolme (!) tuntia Okon vieressä, kankku sängyn ulkopuolella. Heh. Taisi tosiaan väsyttää kun asentokaan ei haitannut.

Okosta on muuten kehkeytymässä kunnon tanssivauva. Musamaku näyttäisi olevan vielä aika laaja, mutta kunnon jytäpopin mukana hän heilutteli tänään päätänsäkin kun isi tanssitti. Hih. Ja kuulema vielä ihan rytmissä.

2 kommenttia:

  1. Täytyypä kommentoida tähänkin, aloinkin nyt heti ahmimaan blogiasi oikein perusteellisesti ;)... meilläkin hurisee tällainen viime kesänä ostettu cooleri yläkerrassa, kun siellä on niin tukahduttavan kuuma, ettei täällä ilman sitä nukkuisi kukaan. Mukavasti sillä masiinalla viilentää +18 asteiseksi yläkerran :) ja kaikki nukkuvat hyvin!

    VastaaPoista
  2. On se kyllä tehokas! Ja äänekäskin, mutta tuohon tasaiseen hurinaan kyllä nukkuu hyvin:)

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!