maanantai 12. heinäkuuta 2010

Nettishoppailut


Loputkin nettishoppailuni saapuivat tänään kun Mujin paketti tuli ovelle. Tilasin lisäksi Englannista muualtakin hieman pientä ja kivaa ja tuli sellainen fiilis kuin olisi lomamatkalla hieman shoppaillut. Heh. Varsinkin kun Mujin paketin sisällä oli vielä kassakuittikin mukana ja itselle tilattu merinovillatakki oli pakattu laatikkoon vähän miten sattuu noiden saippuoiden ja korurasian kanssa.

Mujilla muuten on sen verran kalliit postimaksut, että sieltä tilatessa kannattaa kerätä kerralla vähän isompi tilaus. Minua hieman hämäsi tilatessa kerrottu arvio postimaksusta, joka olikin lopulta moninkertainen. Tilasin kuitenkin kun into tilaamiseen voitti postimaksun kalleudesta ärsyyntymisen.

4 kommenttia:

 1. Heippa Kiki ja Okko!

  Mukava blogi teillä! Sitä on näin työpäivien ratoksi ihana lueskella. Ja kiitos kukkien kastelulahjasta! Se on nätti. Mutta mitään ei olisi tarvinnut tuoda.

  Minä yritän orientoitua töihin. Sanoin muuten itseni irti Elixiasta, päätin aloittaa taas syksyllä kotipaikkamme jumpat. Lähdetkö mukaan?

  - Saara

  VastaaPoista
 2. Moi Saara ja kiitos! Terkkuja kuumasta kodista! Huomenna saamme ilmastointikoneen - tervetuloa sitten jäähdyttelemään! :) Ja ole hyvä!

  Mietinkin, että sykyllä pitää lähteä jumppaan. Olen siis ehdottomasti mukana! Okko saa sitten puuhastella isin kanssa poikien juttuja sinä aikana;)

  VastaaPoista
 3. Onko sulle tuttu tuo Keep Calm and Carry On jutun tausta? Meillä on täällä toimistolla ollut tuo nyt varmaan vuoden päivät seinällä, ja taitaapa kahvimukikin olla tuota mallia! Muji on myös kiva paikka tonkia aina kun oon Lontoon suunnalla. Harmi että tulee niin vähän käytyä nykyään!

  Okkelson näyttää reippaalta vekkulilta!

  t.Piiastiina

  VastaaPoista
 4. Jes, luin siitä aiemmin, mikä teki tuosta sloganista mielenkiintoisen. Itse asiassa meinasinkin, että töihinhän tuollainen kortti pitäisi laittaa:D Voisi olla välillä hyvin tarpeellinen (nyt en kyllä ala miettimään, vaikka aina välillä ne asiat tulee mieleen - jostain syystä aamuöisin kun väsyneenä alkaa lasta ruokkimaan, heh).

  Teidän pitäisi tehdä pieniä keikkoja sinne Lontoon kylälle teidän mökiltä. Minä tyydyn pelkkään fiilikseen, että olisin matkoilla kun tilaan netistä. Tosin ei passaa kamalasti tilailla:D

  Okkelson (mahtava nimi muuten:D) on reipas tyyppi, tosin tänään ehkä hieman tavallista vetelämpi. Vie tuo lämpö mehut pienemmistäkin. Itsekään ei kyllä meinaa jaksaa yhtään mittään.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!