maanantai 19. heinäkuuta 2010

Mainio tuote

Pikkuisen kanssa kahdestaan kotona ollessa tekee joskus tiukkaa ehtiä kokkaamaan. Eipä sillä, en ole muutenkaan mikään himokokkaaja ja kun mies tykkää kokata aina meidän ruoat, teen tällä hetkellä ruokaa lähinnä vain itselleni päivisin.

Yksi loistotuote helppoon kokkaamiseen on Torino täysjyväohra, jonka saa valmistumaan ihan itsestään, ilman mitään hellan ääressä seisomisia. Vaikka tuossa paketissa lukee keittoajan olevan 8 minuuttia, teen itse aina niin, että kiehautan veden ja lisään ohran, jonka jälkeen laitan kannen päälle ja kattila saa jäädä hellalle. Ohra turpoaa siellä omia aikojaan juuri sopivaksi. Tuo ohra muuten on todellinen ympäristö- ja terveystuote, joten syön sitä vieläkin suuremmalla halulla, puhumattakaan mausta, joka on todella hyvä. Olen syönyt tuota ohraa nyt muun muassa tonnikalasalaatin osana.


Kikin tonnikalasalaatti
Ohraa
Tonnikalaa
Pakastemaissia
Keitetty kananmuna
Raejuustoa
Salaattipeti saatavilla olevista kasviksista

Vinkki: Laita maissi jäisenä valmiin ohran sekaan ja kansi päälle hetkeksi. Siten maissi ei pehmene liikaa, vaan maistuu liki tuoreelta.

4 kommenttia:

 1. Täytyypäs testata! vaikuttaa mainiolta tuotteelta.

  VastaaPoista
 2. Jo vain:) Paketti ei ainakaan ole liian suuri testausta varten. Itse toivoisin, että tuota saisi isommassa paketissa kun se loppuu nopeasti, vaikken sitä nyt niin usein kuitenkaan käytä.

  VastaaPoista
 3. Vau, kiitos vinkistä! Meidän äiti keittää aina ohra-riisi sekotusta ja se on huippua, mutta tuohan on varmasti hyvää sinälläänkin. Ja vielä Torinoa, meidän kodin peruselintarvike =)

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä:) Tuosta on tullut minulle ihan perusruokaa, mikä on tietysti ihan hyvä ja askel terveellisempään kun aiemmin perusruoka oli sitä Torinon makaronia. Koko opiskeluaika meni enemmän tai vähemmän Torinolla:D Nyt työssäkäyvänä olisi kyllä vara syödä vähän paremmin, mutta sama linja on meinannut vaan jatkua:/

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!