keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Lomalaiset


Terveisiä Lomalta! Pikku-Okko ja vanhemmat ovat viettämässä laatuaikaa mummolassa. Ohjelmaan on kuulunut hyvää seuraa, lekottelua ja ylenpalttista herkuttelua. Viikonlopun saapuessa farmarin nokka kääntyy etelän suuntaan ja kohti toista mummolaa, josta siirrymme sitten kotiin varmaankin vielä tämän viikon nimissä.

Ajomatka mummolaan, lähes 500km päähän, sujui mainiosti. Okko nukkui koko matkan ja hänet pitikin herätellä välillä syömään ja venyttelemään. Mahtavaa, sillä hieman pelkäsimme, miten matka sujuisi jos Okko alkaisi hermostumaan autossa.

Isi yllätti äidin ihanasti viime perjantaina, kun olimme vielä kotipesässä valmistautumassa seuraavan aamun ajosessioon: Isi lähti ostamaan vahoja uutta autoa varten, jotta pääsisi sitten heti puunailemaan mummolan pihassa. Kotiin ajellessa oli matkan varrella näkynyt mansikan itsepoimintakyltti ja isi olikin karauttanut pellon laidalle. Kotiintuomisina oli laatikollinen vastapoimittuja mansikoita, eikä siinä ollut mennyt edes kauaa kun isi oli ne poiminut. Nam - kesän paras herkku!

PS: Okko on alkanut nukkumaan entistä pitempiä yöunia! En tiedä, uuvuttiko helle pikkumiehen, vai mikä oli, mutta Okko nukkui toissayönä 8,5h yhtä soittoa! Viime yönä sitten herättiinkin syömään kaksi kertaa kun iltatankkaus ei onnistunut syömämiehen nukahdettua, mutta aamulla herättiin sitten vasta klo 8.30. Ehkä Okollakin on nyt lomafiilis - ei sitä nääs lomalla viitsi hötkyillä.

2 kommenttia:

  1. Hauskaa lomaa teille! Namuja mansikoita, mullekin..

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu! Sää on ainakin suosinut, jopa liikaakin:) Tänään on onneksi viileämpää, niin saadaan vähän hengähtää kunnolla. Helle on varsinkin Okolle aika raskasta.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!