maanantai 12. heinäkuuta 2010

Home sweet (sweat) home

No huh! Sanoin aiemmin, ettei kesäisistä keleistä pidä valittaa, mutta otan hieman sanojani takaisin. Saavuimme eilen reissultamme kotiin, toisin sanoen 24h saunaan ja olemme hikoilleet siitä saakka. Sisällä on tälläkin hetkellä 31°C ja yöllä lämpötila laski peräti parilla asteella.

Eihän siinä mitään, jos aikuiset hikoilevat, mutta Okkokin kärsii kuumasta ja oli eilisen illan todella kärttyinen. Okko pääsikin illan aikana muun muassa perhesuihkuun ja hyvinhän pikkuinen osasi suihkussa olla. Samalla harjoittelimme suihkussa oloa mahdollista vauvauintia varten - uimahallissa kun ei oikein muutenkaan voi peseytyä.

Isi lähti tänään kartoittamaan ilmastointilaitteiden saatavuutta. Tulos oli pyöreä nolla, mutta sai kuitenkin tilattua sellaisen meille keskiviikoksi. Jee! Mainittakoon vielä, että kotimme on hyvin lämmin läpi kesän, vaikka säät vähän viilentyisivätkin, joten laitteelle on käyttöä. Tällä hetkellä meille tuo helpotusta tuollainen Bionairen tuuletin, jonka hankimme jo monta vuotta sitten edelliseen kotiimme, joka ei lämpötiloissa jäänyt yhtään kakkoseksi tälle kodille.

Tänään on onneksi jo helpottanut Okonkin kanssa ja Okko on alkanut ottaa helteen vastaan ihan lunkisti. Ulos emme ole menneet näin keskellä päivää, sillä Okko sulaisi vaunuihin, mutta sitäkin voi harkita sitten illemmalla.

2 kommenttia:

  1. Jaksamista helteeseen! Meillä on sisällä "vain" 28-30 -astetta lämmintä, joten voin kuvitella, mitä ekstra-asteet tuottaa.
    Vauvauintia suosittelen lämpimästi! Ainakin meidän tytteli on ihan vesipeto.

    VastaaPoista
  2. Jes, kiitos! Kyllähän me täällä jotenkin pärjätään:D Hiki selässä. Vauvauntia kyllä meinataan mennä kokeilemaan, mikäli ryhmä järjestyy täällä ja mahdumme mukaan. Okko tykkää ainakin vedestä ja ammeesta, joten se on hyvä alku.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!