torstai 1. heinäkuuta 2010

Neuvola


Kävimme tänään Okon kanssa neuvolassa. Okkohan täytti viime viikolla 2kk ja siitä hyvästä hän sai rokotteen rotavirusta vastaan. Sen lisäksi ohjelmassa oli vain perusmittaukset. Kuulkaapa tätä: meidän Okko on jo 61cm pitkä ja painaa 6235g!

PS: Okko nukahti sitteriin pari iltaa sitten. Käsikin jäi pystyyn kun taju lähti niin nopsaan. Äiti otti kuvan kännykällä - siinä syy huonoon kuvanlaatuun.

5 kommenttia:

 1. Hienot mitat & painot - Okko ottaa meidän puolivuotiaan kohta kiinni!

  Okko on suloinen pikkunukkuja - tuo edellisen postauksen kuva on niin ihana!

  PS. Meillä nukutaan parhaillaan samanlaisessa yöpuvussa :) Samikset!

  VastaaPoista
 2. Tuo yöpuku on niin ihq, että itsekin haluaisin sellaisen:D Okko on kyllä pyrähtänyt kovasti! Tuo koon 60-62 saavuttaminen tuli vähän puun takaa noiden vaatteidenkin suhteen.

  Okko nukahtaa tosi helposti olalle. Tai jos ei nukahda, hän alkaa mylläämään siinä olalla ja hinautuu aina alemmas, joskus löytyy lantion kohdalta poikittain:D Äsken tosin olalla ollessa kävi niin, että äiti oli ihan puklussa ja Okko hieroi nassuaan pukluun. Taisi olla vain salajuoni, että pääsi kylpyyn. Hih.

  VastaaPoista
 3. Oi Okko isomies! Oletteko te vanhemmat pitkiä? Odottelen mielenkiinnolla kuinka pitkä Tylleröstä tulee. Minä kuitenkin peräti 171cm ja AU 197cm. AU:n suku muutenkin jättiläisiä, meillä sentään suht keskimittaisia :D Toivottavasti Tylleröstä ei tule parimetristä!
  Ja onneks rotarokote on keksitty. Tosin viime kesänä se piti vielä maksaa itse. Tyllerön serkkupoika sairasti sen pikkuvauvana ja vietti 4vrk sairaalassa.

  VastaaPoista
 4. Oho! No onpa hyvä, että se rokote annettiin. Ja ei me olla pitkiä - ihan keskimittaisia, tai minä taidan olla allekin kun olen vain 163cm.

  Juu, mitat on upeat! Nopea pyrähdys sen hitaan alun jälkeen.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!