keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Viiden kilon mies


Meidän Okko ei olekaan enää mikään hintelä pikkukaveri; Okko painaa jo 5100g ja on lähes 58cm pitkä. Okolla oli tänään ensimmäinen lääkärintarkastus sitten synnytyssairaalan ja lääkäri kehui Okkoa iloiseksi ja tyytyväiseksi pojaksi. Hurjaa oli tuo painonnousu sitten viime viikon, sillä painoa oli kertynyt peräti 510g yhdeksässä päivässä! Hyvin syöty, Okkoseni!

PS: Sain tarpeekseni noista kännykkäkuvista ja päätin tarttua taas järkkäriin. Opetellaan, opetellaan. Niin ja kuvissa Okko itse asiassa seurustelee ihan sopuisasti - vaikka ei aina siltä näytäkään.

5 kommenttia:

 1. Hih..näkeehän Okosta, että ollaan oltu ruoka-aikaan kotona :D Hyvin kasvettu miniMies! Mein mitat samanikäisenä oli 4585g ja 57cm. Piti ihan neuvolakortista tarkastaa.

  VastaaPoista
 2. Juuh, kyllä meidän Okko on tullut äitiinsä kun ei nirsoile:) Ihanat pyöreät posket hänellä:)

  VastaaPoista
 3. Voi kun Okko on niin hellyyttävän suloinen näissäkin kuvissa. Hyvä, että ruoka maistuu ja poika voi hyvin :)
  -marjo

  VastaaPoista
 4. Hienosti pieni kasvaa!
  Meillä puolestaan oltiin 3905 g ja 54,5 cm. Tosin lisäykset syntymämittoihin on aika samat kuin Okollakin, syntymäpainoon +1600g ja -pituuteen +7,5cm. :)

  VastaaPoista
 5. Ruoka maistuu ja sitä vaaditaan välillä kovinkin ärhäkkäästi, vaikka hetkeä aiemmin nälästä ei olisi ollut tietoakaan:D Tuo kasvutahti varmaan hiljenee aika pian - ainakin luulisi niin:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!