perjantai 11. kesäkuuta 2010

Vaatteita ja aatteita

Kävimme hieman shoppailemassa ihan koko perheen voimin: äidille alusvaatteet huomisia häitä ajatellen ja Okolle vaatteita kivoissa kuoseissa. Täytyy laittaa kuvia myöhemmin, sillä äiti poimi Okolle yhden jos toisenkin hauskan vaatekappaaleen Lindexiltä - niissä äidin alusvaatteissa ei sen sijaan ole mitään näkemistä. Heh. Okko jaksoi retken mainiosti ja nukkui turvakaukalossaan lähes koko ajan.

Huomenna on siis juhlapäivä, mutta meidän perhe on vähän viikosta nuutunut ja väsynyt. Äitiä vielä masentaa tänään ostettu vatsamakkaran litistysalusasu, joka tuntui aivan kamalalta päällä. Pöh, kaikkeen sitä itsensä ahtaakin - pitäisikö mennä ihan makkarat vapaana. Tukka on sentään hyvin, sillä tänään kävin kampaajalla  - edellinen kerta olikin raskausviikon 38 alussa.

Hauskaa viikonloppua kaikille! Äidillä olisi sunnuntaina vuorossa kodin siivousta. Meillähän on omat juhlat jo ensi viikonloppuna ja koti pitää saada kuntoon sitä ennen. Kaikki Okkoa katsomaan tulleet ovat nähneet enemmän tai vähemmän sekaisen kodin, mutta ristiäisiin laitamme kodin taas kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!