maanantai 21. kesäkuuta 2010

Uusi viikko


Normaali päiväjärjestys palasi kiireisen viikon jälkeen ja nyt vain nautimme vapaasta oleilusta. Viime viikolla oli ristiäisten ja valmisteluiden lisäksi muutakin ohjelmaa, mm. synnytyksen jälkitarkastus. Kaikki näytti olevan kunnossa ja sain lääkäriltä todistuksen Kelaa varten.

Onkohan kovin yleistä, että noita Kelaa varten tarvittavia todistuksia annetaan väärin perustein kun todistuksessa lukee ennen lääkärin allekirjoitusta vähän kuin pelotteena "Edellä olevan vakuutan kunniani ja omatuntoni kautta"? Heh, kuulostaa hassulta. Toinen lomake, jolle hieman hymähtelin oli virallinen nimilomake, jonka pappi laittoi eteenpäin väestörekisteriin. Siinä luki "avioliitossa syntynyt". Mitähän siinä muuten lukisi?

PS: Ehkei Okko ihan vielä leiki tuolla Puppyllä. Ainakin ilme on hieman sellainen, että äiti ja isi kiusasivat Okko parkaa pelleilemällä.

5 kommenttia:

 1. Tuota Puppya vasten on sitten hyvä alkaa kipuamaan, kun sen aika tulee. Ja työnnelläkin sitä taitaa voida (pienillä lapsilla on supervoimat - tyttö työnteli ennen kuin osasi kävellä jotain 9 kiloista kirjalaatikkoa). Kun ikää on vielä vähän lisää, niin sitten on kiva kiipeillä.

  VastaaPoista
 2. Hmm..en tiedä onko se nimenomaan Kelan mahdollisten väärinkäytösten takia lomakkeissa, koska lääkäri valaa vannoessaan / todistusta kirjoittaessaan/ammattitaitoaan (-taidottomuuttaan..) käyttäessään vakuuttaa kunnian ja omantunnon kautta noudattavansa lääkärien eettisiä sääntöjä, ohjeita. Lääkäri on valassaan lupautunut käyttämään vain lääketieteellisen tutkimustiedon tai kokemuksen hyödyllisiksi osoittamia menetelmiä. Nimimerkillä yhden valan aikoinaan vannonut :)

  VastaaPoista
 3. Ahaas, no sitten se lääkärin vala on ihan järkeenkäypä selitys. En muista nähneeni tuollaista tekstiä missään aiemmin, mutta enpä toisaalta ole tuollaisia todistuksia tarvinnut aiemmin.

  Ja tosiaan, Puppy liukuu kätevästi parketilla. Meinattiin, että pitäisikö siihen laittaa kumia tassujen alle, jottei liukuisi niin paljon. No sitten sitä ei tietty voisi työnnellä ja yksi hyöty menisi:D

  VastaaPoista
 4. Heh, Okko parka kun tuolla tavalla riepoteltiiin. Seuraavan kerran kokeillaan muutaman kuukauden päästä:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!